A Paksi Atomerőmű bővítésével kapcsolatos törvényjavaslathoz benyújtott 27 ellenzéki módosító indítvány mindegyikét leszavazták a kormánypárti képviselők a parlament gazdasági bizottságának ülésén hétfőn Budapesten.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Természetesen. Úgy viselkednek, mint a veszett kutyák. Alattomosan támadnak. S ez volt eddig is, és ez lesz 2018-ig, ha addig nem lehet őket elzavarni.
vukkocska
Természetesen. Úgy viselkednek, mint a veszett kutyák. Alattomosan támadnak. S ez volt eddig is, és ez lesz 2018-ig, ha addig nem lehet őket elzavarni.
lampa laz
@vukkocska: a bosszú minden formája ránk fog zúdulni ezután.
36
@vukkocska: Nem tudom elképzelni a következő 3 évet így. És ezzel a környezetem is így van. Semmi sem pótolja a személyes beszélgetést, olyan emberekkel, akik nem azzal kezdik a mondandójukat, hogy a fidesz...hogy a Jobbik...hogy a DK, LMP, stb. Csak saját életüket tárják fel, az elmúlt 5-6 év távlatában.
Tegnap pont ilyen ismerősökkel beszélgethettem. 2005, 2006 óta nem találkoztam velük. Akkor még bizakodtak a jövőjükkel a gyermekeik jövőjével kapcsolatban. A környezetüket akkor még közvetlennek, segítőkésznek tartották. Mára többek családja szétesett, anyagilag lecsúsztak, a környezetüket apatikusnak és elutasítónak tartják. Bezárkóztak. Gyerekeik külföldön vannak. Elmagányosodtak. Teljesen szétzilálták morálisan, emberségében, gazdaságilag a társadalmat.
Hova lett az emberség?!
36
@lampa laz: Én is ettől félek. Fájó hogy mindenért a kisember lesz a felelős.(Nem mintha eddig nem így lett volna.) Túl sokat autózol. Túl sokat akarsz a gyerekednek adni. Gyarapodni akarsz. Túl sokat eszel, iszol, fűtessz. Túlzóak az egészségügyi elvárásaid. Borzasztó!
vukkocska
@36: nem vagyok egy nagy jós. Attól félek, hogy az elkövetkezendő három évet még rosszabb állapotban kell elviselni. Az arrogancia, az autokratikus viselkedés, az emberek kihagyása mindenféle, őket érintő kérdésekben nem teszi lehetővé a személyes beszélgetést. Hány népszavazás kezdeményezés is lett elutasítva a vasárnapi zárva-tartás miatt? Rengeteg adóbevételtől esik el az állam, sok ember utcára kerül, sok embernek sokkal kevesebb lesz a fizetése. Kit is érdekel ez? Mert a törvényhozókat nem igazán. Akkor kivel is lehet személyesen beszélgetni? Családunkkal, barátainkkal, esetleg munkatársainkkal. De ez utóbbival is csínján kell bánni. Erősíthetjük egymás saját véleményünkről, de megoldáshoz nem vezet.
36
@vukkocska: Szisztematikusan gatyásítják le a társadalom nagy részét. A társadalom szerkezetileg, nem(sem) fejlődik. Van az elit és van a jobbágy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.