A Lasztovicza Jenő halála után megüresedett parlamenti helyért a veszprémi 3-as körzetben vívott kampány, bár akkora téttel nem rendelkezik, mint a veszprémi választás, de maga a kampány és az eredmény is sokkal izgalmasabb lehet annál. Ha folytatódik a Fidesz mélyrepülése, könnyen előfordulhat, hogy a kormánypárt csak a harmadik helyen végez az eredményhirdetés után. A körzet ugyanis “háromesélyes”, bár ha fogadni kéne, a Fideszre fogadnánk. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Kész Zoltán interjú a hvg.hu-n: "Már több mint 5 milliárd forintot idehoztunk az elmúlt másfél hónapban. 800 milliót ígért a kormány fejlesztésekre, amikor látták, hogy ez egy kemény választás lesz, ígértek egy versenyuszodát 4 milliárdért, 500 milliót ígértek a városban álló, lerobbant húszemeletes felújítására... Látták, hogy baj van, úgyhogy gyorsan beígértek mindent... Kampányfogások, de most be fogjuk rajtuk hajtani, hogy valósítsák is meg."
Január
@Manhattan: Már régóta tudjuk, hogy -" a választási program nem kormány program" - mondta ezt egy ma is regnáló politikusunk, és ehhez tartják magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.