A remek orbanviktor.tumblr.com oldal Orbán Viktor mélysötét szerelmeseit gyűjti össze, közülük is azokat, akik szerteszét potyogtatják elmésebbnél riasztóbb kommentjeiket az interneten.

A mai merítésben Zsuzsanna akadt fent, aki egészen őszintén kitárulkozik, és segítséget kér: nem tud érvelni ugyanis a stadionberuházások mellett. Pedig erre a képességre nagy szüksége lenne, mert mint írja, más fórumokon gyakran kényszerül megvédeni a kormányt. De ettől a témától egyszerűen elbizonytalanodik.

Megingott egy fideszes kommentelő

Szerencsére ahol a szükség, ott a segítség, László már adja is a konyhakész választ: drog. Nyilvánvalóan azért kellenek a stadionok, mert addig sem drogoznak az emberek. Világos, nem?

Megingott egy fideszes kommentelő

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

köhögő bolha
Könnyebb egy vízilovat megtanítani hegedülni,mint egy fideszest érvekkel meggyőzni az igazságról!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@human: @hetöndöe: Csak nem értitek meg a lényeget. Drogozni, cigizni, piálni nem KÖTELEZŐ!! Ezek az emberek lassú öngyilkosságot hajtanak végre, miközben a családjukat is tönkreteszik. Hazamegy a részeg, vagy a drogos valamikor éjszaka, a gyerek retteg, mi fog történni. Ezeket az embereket ne mentsék meg az én adómból.
human
@szandokan: És azt te tudod, hogy lesz valaki drogos vagy hajléktalan? Értem én, hogy téged az ok nem érdekel csak az okozat. Pedig nem hiába van például a jogban enyhítő körülmény.
szandokan
@human: Arra, hogy valaki drogos vagy piás lesz, nincs mentség. A hajléktalanokat most ne keverjük ide.
Greg
Ez a dögvész kormány, élén az ebolás csútival a totális nyomorba viszi az országot. Most már azt is ellopják, ami le van betonozva. A rendszerváltáskor mögöttünk kullogó országok mind elhúznak mellettünk. Talán Bulgária még mögöttünk van. Jobban teljesít a kurva anyátok!Mocskos rablóbanda!
coni
Nem a lebutított néptömeg hibája, hogy nem jut hozzájuk a valóság. Ők abba a nemzeti mítoszba szerelmesek amit a Fidesz maga körül teremtett, de természetesen soha nem létezett. Az RTL próbálja szembesíteni őket a valósággal, de szégyenlik, hogy így megvezették őket így inkább tovább hazudnak maguknak. Pedig az országot a szakadék szélére sodorták és a Jobbik bele is fogja lökni.
karma1
@coni: Felelmetes, de igaz ko'rkep... (Foleg azt nem szeretnem, ha az utolso mondatodban igazad lenne...:o(( Pedig a tegnapi valasztas utan egy lepessel kozelebb jott ez a lehetoseg is...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.