Habony Árpád tanácsadói szerepét valamint politikai befolyását árnyalandó térünk vissza egy három évvel ezelőtt utazásra, amelynek során Rogán Antal és Habony Árpád együtt dubajoztak az Emírségekben. A fotók tanúsága szerint Habony nagyon be volt ágyazva. Az Origo és az Index 2012. február első napjaiban adott hírt arról, hogy Századvég Alapítvány akkor nagyon friss kinevezésű elnökhelyettese és felesége, a fővárosi önkormányzat egyik fidelitasos képviselőnője is tagja volt annak a titokzatos tárgyalócsoportnak, amely Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó és Rogán Antal polgármester vezetésével Abu-Dzabiban járt. A csoportról egy helyi híradás azt állította, hogy a SOTE delegációjaként mentek az arab országba, valójában azonban magyar államkötvények vásárlása volt a fő téma. „Alig egy héttel elnökhelyettesi kinevezése után indult az Egyesült Arab Emírségekbe egy tárgyalócsoport tagjaként a Századvég Alapítvány új vezetője. Szalay-Bobrovniczky Kristóf Orbán Viktor...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A kép szerint Rogán csak Habony árnyéka. És jobbra ott látható Budapest polgármester helyettese, akinek még nincs diplomája:
www.168ora.hu/itthon/nincs-diplomaja-fopolgarmester-helyettesnek-134038.html
Manhattan
@human: Itt is írják, én is láttam az RTL-en, hogy Rogán Cecília megpuszilta találkozásukkor Habonyt. Puszit ismeretlennek nem adunk.
human
@Manhattan: A TEK vezetőjével meg pacsizni szoktak, de sok képen Vajnával bulizik az estin végzett képzőművész szakos milliomos.
Hellcat
Nemsemmi teljesítmény ez egy szobrásztól vagy mitől...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.