Tovább terjeszkedik Orbán Viktor jó barátja Bicske környékén. A legutóbbi halastavas birtok, illetve a hotel után most egy háromhektáros földet szerzett meg, rajta két ásványvízkúttal és töltőüzemmel – írja a mai HVG.

A Bicske M1 Ipari Parkban lévő Vivien Zrt. palackozóüzeméhez felszámolási árverésen jutott hozzá a milliárdos felcsúti polgármester.

A lap úgy tudja, a kutak mellett a névhasználati jogot és a gépsorokat is tartalmazó csomag irányárát a felszámoló határozta meg, amivel a korábbi tulajdonos elégedetlen volt. Ez szerintük arra utal, hogy Mészáros ismét jó üzletet csinálhatott.

131 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Hát tényleg odaszarik a kutya, ahol már van!! Már lassan teljesen "önellátó" lesz Mészáros, nem lesz rászorulva senkire sem, mert megtermeli magának. Ő az igazi tulélő! Mi meg mehetünk a "lecsóba"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
A Balatonból mikor lesz mészáros lake ?
DogAdventures
Csak nézünk és kommentelünk.Szart se ér.Kényelmes egy balfék banda vagyunk.Mire várunk?Körberöhög mindenki.Jár a pofánk,semmi haszna.Kik vagyunk?A vélemény olyan mint a segglyuk:mindenkinek van,de senki nem kiváncsi rá,BYE.
Bercifiu
@Csizmás Kond: Fatyám! Nem az a gond, hogy tisztességes munkával meggazdagodik, hanem az, hogy korrumpálja a barátait, valamint saját magát, s ezért az államhatalmi szervek nem tesznek semmit.
Ez a faszi 5 évvel ezelőtt a vakond járatban fektette a gázcsövet, most meg milliárdos.
Olvasván a többi kommentre a válasz, azt tudtam megállapítani, hogy egy seggnyaló írását olvasom.
Kurvára be tudsz szólni mindenkinek, de te egy seggnyaló faszkalapdarab vagy.
Csizmás Kond
@Bercifiu: ...foglalkozz a farkaddal fiuka...
Bercifiu
@Csizmás Kond: Te meg csókolj be Lőrinc barátnak, langyi.bangyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok