Tovább terjeszkedik Orbán Viktor jó barátja Bicske környékén. A legutóbbi halastavas birtok, illetve a hotel után most egy háromhektáros földet szerzett meg, rajta két ásványvízkúttal és töltőüzemmel – írja a mai HVG.

A Bicske M1 Ipari Parkban lévő Vivien Zrt. palackozóüzeméhez felszámolási árverésen jutott hozzá a milliárdos felcsúti polgármester.

A lap úgy tudja, a kutak mellett a névhasználati jogot és a gépsorokat is tartalmazó csomag irányárát a felszámoló határozta meg, amivel a korábbi tulajdonos elégedetlen volt. Ez szerintük arra utal, hogy Mészáros ismét jó üzletet csinálhatott.

131 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Hát tényleg odaszarik a kutya, ahol már van!! Már lassan teljesen "önellátó" lesz Mészáros, nem lesz rászorulva senkire sem, mert megtermeli magának. Ő az igazi tulélő! Mi meg mehetünk a "lecsóba"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Csak ne hogy halak úszkáljanak az ásványvizes palackokban!
Hellcat
A fű zöld az ibolya kék a mutyivonaton nincsen fék...Meddig tűrjük még?
papa.49
Hogyan kerülhet MAGÁNKÉZBE AZ ORSZÁG TERMÉSZETI KINCSE???
eszegfu
Hát tényleg odaszarik a kutya, ahol már van!! Már lassan teljesen "önellátó" lesz Mészáros, nem lesz rászorulva senkire sem, mert megtermeli magának. Ő az igazi tulélő! Mi meg mehetünk a "lecsóba"!
Linna
De ahol szemétlerakatot akar, ott esetleg tönkretesz egy ásványvíz-lelő helyet. Meg a mi természetes ivóvizünket is!
dr. prédikátor
@eszegfu: Bocs hogy kijavítlak, a mészáros G. nem termel meg magának semmit!! legfeljebb a cselédséggel megtermelteti vagy ellopja!!!
eszegfu
@dr. prédikátor: Jól van, jól van! Beismerem: igazad van!
levi
Az ország legnagyobb ütőkártyája az ivóvíz készlet. Csak budapest alatt annyi víz van ami egész európának elég lenne évekig...ezek a büdös ... ok meg felvásárolják???
KERKA
Én felmondtam a szállítási szerződésemet a VIVIEN ásványvizet forgalmazó céggel. Akkora átveréssel dolgoztak, utoljára még jól megvágtak. Örülök, hogy megszabadultam tőlük. De Mészárostól sem fogok rendelni. Adja a disznainak az ásványvizét.
eszegfu
@KERKA: Lökött vagy! Már bocsánat! Hogy jut eszedbe a disznót meg a vizet összehozni?! Jót nevettem, kösz.
KERKA
@eszegfu: A Vivien forrásvíz annyira vacak termék, hogy kell a fenének:)) Én is csak nevettem rajta:))
pbalage
hát ugye ha az embernek van pénze rá, miért ne vehetne?
A pénzforrás tisztaságát vitatom, így tehát valószínűleg az onnan származó ásványvizet sem nagyon fogom szeretni.
Igyák meg a fideszesek, vagy az azeriek és a ruszkik.
pbalage
@KERKA: nagyjából ugyanaz lett a véleményünk, pedig nem is olvastam előtte.
mariaberta
Nocsak, talált még néhány milliárdot a legelőn, vagy valahol másutt?
Dr. Felipe
Hát ez megint három év börtön, írják a többi közé.
lampa laz
@eszegfu: fulladjon bele, mert ezeknek a szemeteknek semmi sem elég.
lampa laz
@KERKA: ha lehetne, akkor a Bakony hús termékeit is mellőzd, mert az is ezé a g-é.
KERKA
@pbalage: Én iszom a gyógyvizet, a Bükkszéki Salvust. Kicsit büdös, kicsit sós, de jó:))
bakegya
Minden amihez ennek a palinak köze van ,mérgezett ne vegyétek-
EGO
@eszegfu: Önellátó mészáros = HENTES?!
Csizmás Kond
...nem tudom eldönteni, hogy az irigység beszél-e belőletek vagy a butaság.
Mi az, ha valaki " meggazdagszik" és költekezik ,...mit kéne csináljon ha már sok a pénze ?...néhány tanács jól jönne...
eugen4402
@KERKA: Már megbocsáss, ha az a Vivien-víz annyira pocsék, akkor a mészáros és hentes disznai is méla undorral fogják kiköpni, ahelyett, hogy meginnák.
eszegfu
@EGO: Hát erre az egyre tényleg nem gondoltam!
Strong
Ha abból indulunk ki, hogy a Viktor pénzét rakosgatja - akkor máshonnan érdemes megközelíteni. -tehát nem biztos, hogy irigység ez - inkább düh...

Viszont ez már annyi zsozsó, hogy nem lehet látszat nélkül költeni.

és mégegy: persze, hogy jó üzletet csinált. Mert utasításra csinálta. Olyan ember utasítására aki tudja, hogy mi lesz itt 10-20-30 év múlva...

A fő csapásvonal: élelmiszer.
Ezért a sok földbiznisz, ezért a disznótelep, ezért az ásványvíz...
Ugye azt tudjátok, hogy be akart társulni a Coop-ba...

Tehát van stratégia..
eszegfu
@Csizmás Kond: Bocsánat, nem tudtam kihagyni!!!, de először ez jutott eszembe: dugja fel! Ilyen kérdést nem szabadna feltenned...
Csizmás Kond
@eszegfu: ...gondoltam ha meggazdagszom tudjam, hogy mire "szabad" költenem...
eszegfu
@Csizmás Kond: Ha igy lesz, akkor bizonyára Magadtól is tudni fogod!
KERKA
@Csizmás Kond: 13.08 Mit csináljon? aludjon ebéd után, jáccon az unokákkal, nézegessen bélyeggyűjteményt. Egyeltalán ne létezzen:))

Te vegyél már másik csizmát, mert ez már nagyon megkopott:))
nezelodo
"bakegya
Minden amihez ennek a palinak köze van ,mérgezett ne vegyétek-"

Meg fogják venni, különösen akkor ha palack címkéjéről a két szotyolaköpködő vigyorog az elbódult hívekre.
Csizmás Kond
@KERKA: ...na és akkor ki létezhet ?...a csizmám elég strapabíró.
levi
@Csizmás Kond: Egy: Meggazdagították, nem saját erőböl lett milliárdos.
Másik, miért is veszi meg az ország természeti kicseit? Az a miénk, az országé, nem az övé. Persze túl ostoba vagy, hogy ezt felfogd.
Csizmás Kond
@eszegfu: Remélem tudni fogom...ha meggazdagszom :)...csak nem szeretném ha nem bosszantana ha nem arra költöm ami esetleg nem tetszik másoknak...
Csizmás Kond
@levi: ...írtam egy becsületes választ de végül is arra döntöttem, hogy kapd be !...˛l˛
...remélem ismered a jelt...
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 10:08
Nem az az irritáló hogy valaki meggazdagszik, hanem ebben az esetben a gazdagodás módja a felháborító.
Arra aki kiemelkedő tudásával, rátermettségével értéket teremt és ebből meggazdagszik, mindenki megbecsüléssel gondolhat. Azonban az ügyeskedő, maffia szerű módszerekkel harácsoló embert a tisztességes többség csak megvetheti.
Sziszifusz
@Sziszifusz: A megvetés nem azonos az irigységgel.
bakurasz
@Csizmás Kond: Úgy látszik a szemellenződ egyáltalán nem kopott! Nem azon van a hangsúly, hogy mire költesz ha meggazdagszol, hanem arról, miként gazdagszol meg! Ha a saját erődből sikerült, akkor rohadjon meg aki beleszól! Ha a jó pozícióban csücsülő haverod játssza oda Neked a zsíros falatokat mások rovására, akkor Te rohadj meg a cimbiddel együtt! Ilyen egyszerű! Már ha érted...
KERKA
@levi: 13.59 Egy kicsit kijavítalak. Ez az ásványvíz forgalmazó Kft, ha jól olvasom csődbement, előzőleg VIVIEN néven forgalmazták a 20 literes kék palackjaikat. Mészáros tehát nem az államtól veszi meg, hanem egy előző tulajtól. De annyira nem természeti kincs:))
Csizmás Kond
@bakurasz: Saját erejéből senki nem tud meggazdagodni !...mert a becsületes vagyonhoz idő kell, többgenerációs rátermettség ...
..hát ennyit a te szemellenződről.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 14:17

Na ne...
Azért még Magyarországon is van egy pár példa amikor valaki egy találmánnyal, egy jó ötlettel indult el a gazdagodás útján. ( Rubik kocka, Béres cseppek ...Stb.)
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Próbáltál te valamiképpen meggazdagodni ?
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 14:23
Nem rendelkezek olyan képességgel, tudással ami a gyors meggazdagodást lehetővé tenné. A politikusokhoz történő dörgölődzést pedig megvetem.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...ha nem rendelkezel olyan tudással ami a gyors meggazdagodáshoz szükséges akkor azt sem tudhatod mi a becsületes vagy becsületlen dolog az egészben...
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 14:34
Szerinted csak azok tudják megítélni a becsületet illetve a becstelenséget akik gyorsan meggazdagodtak ? A szerény körülmények közt élők, vagy a szegények nem láthatják az aljasságokat ?
Csizmás Kond
@Sziszifusz: Valaki minél magasabbra jut annál tágasabb a kilátása.
Az, hogy azt mire használja az más kérdés viszont ilyen alacsonyan ahol mi vagyunk nem mindent tudunk kellően megítélni.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 14:58
Ebből következik, hogy vannak felsőbb rendű emberek. Felsőbb rendűvé azok válhatnak akik közel állnak bizonyos körökhöz. ( rokoni, baráti, pártbeli kapcsolatok).
Én úgy fogalmaznák, hogy a Fidesz potentátoknál, valaki minél magasabbra jut, annál gátlástalanabbul lopja a közvagyont.
Mobil123
Folyik a.könnyem a röhögestől :))))) @bakurasz:
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...mindenki a maga nézete szerint ítél...én is.
Azt viszont tudni kell, hogy a hatalom mindig is rokoni, baráti alapon ágazott. Az aki ki tudta harcolni a maga helyét mindig olyan embereket gyűjtött maga körül akikben úgy ahogy megbízott. ...ez az ősembertől a királyságon keresztül a mai napig így van...csak néhány embert az a bizonyos tanok félrevezettek.
Mobil123
@Sziszifusz: 14:55 Ilyen komoly kérdéseket teszel fel??? :))
bakurasz
@Csizmás Kond: Add el a szemellenződet és vegyél rajta néhány szövegértés-órát!
human
@Csizmás Kond: Te most komolyan azt akarod itt bizonygatni, hogy nincs baj azzal, hogy Orbán a családjának osztja az állami megbízásokat? Mondj egy kormányt amelyik ennyire nyíltan irányította a közpénzt családjának és barátainak.
Csizmás Kond
@bakurasz: Soha nem állítottam, hogy tisztánlátó vagyok, viszont azt állítani, hogy volt valaha egy olyan világ ahol csak a becsületesek trónoltak...hát nem tudom kinek kéne levenni a szemellenzőt.
Gazdag ellen csak egy másik gazdag tud tenni, tehát aki tenni akar annak nem irigykedni kell vagy butaságokat beszélni, hanem meggazdagodni, hogy tenni tudjon.
Csizmás Kond
@human: nem. és megmagyarázni sem tudom mert nektek mindenből csak az jön le, hogy őket pártolom.
...de ha figyelmesen olvasol a végén csak rájössz...
hemami
@Csizmás Kond: Pont erről van szó, hogy egyesek már azt sem tudják, hogy hová tegyék a sok pénzüket, míg az emberek túlnyomó többsége nagyon nehéz körülmények között él és vannak nem is annyira kevesen, akik éheznek és fáznak. Ennek ellenére " pártunk és kormányunk " minden intézkedése azt eredményezi, hogy a gazdagok még gazdagabbak, a szegények még szegényebbek legyenek.Az egéstségügy és az oktatás meg nem számít nekik, pedig ezen a két területen múlik a jövő.
Csizmás Kond
@hemami: ...és miből gondolod, hogy valaki, akárki mondjuk te a fölösleget oda kéne add a másiknak ?
Azt az ideológiát ami a múlt rendszerben volt épp mi buktattuk meg...ilyen hamar megbántad ?
lampa laz
@Csizmás Kond: adja vissza azoknak akiktől és akik elől lenyúlták. Úgy teszel mint aki nem tudja, hogy kinek a segítségével történik körülötte minden. Hány gázszerelő van még az országban ugyan ilyen anyagi helyzetben mint ez csóka?
bretagne
@eszegfu: Arra várok, mikor fordul szembe Orbánnal? Már nincs rászorulva.
Csizmás Kond
@lampa laz: ...nálad ez bemagolt szöveg...
lampa laz
@Csizmás Kond: nálatok van bemagolt szöveg, nálunk pedig az élet írja...
coyote3
Hiába, van akinek minden bejön :)))))))))
eszegfu
@bretagne: Ez azt hiszem egy kicsit hosszabb időt igényel... de az is meglehet, hogy pikk-pakk, ahogy Simicska.
Csizmás Kond
@lampa laz: Na és mit ír az élet nálatok, hogy pl Mészáros adja vissza de más ne ?.
...mert ha már a visszaadásoknál tartunk az előző rendszerek időszakában szerzett vagyonok nem járnának vissza ?
...és nem érdekel sem Mészáros sem más vagyoni helyzete sőt ha mindent elvennének tőlük nekem akkor is csak az maradna ami most van és a környezeti helyzet sem változna semmit viszont arra kíváncsi lennék, hogy kik ajvékolnának jobban, hogy meg kell válniuk a " becsülettel" szerzett javaiktól...
eszegfu
@Csizmás Kond: Szerintem te valahol "lubickolsz" abban, hogy mindenki Rád "ugrik".
Olvasom a hsz-det és a válaszokat, egyszerüen nem tudok másra gondolni. Bár meglehet, rosszul gondolom.
Csizmás Kond
@eszegfu: Mivel nem változtatom a nevemet hetente mint sokan, nem pártra húzok hanem a cikkre és amiért inkább rám ugranak, hogy nem vagyok baloldali ezért mindenki könnyebben emlékezetében tart és bármit írok reagál...
lampa laz
@Csizmás Kond: nem vitatkozom, sőt még meggyőzni sem akarlak, mert éltem eleget abba a bizonyos átkosba és örültünk, hogy végre majd jobb lesz nekünk is meg a gyerekeinek is. De rá kell jöjjek, hogy abba az elnyomott világba csúszunk vissza.
Sokan vagyunk itt olyanok akik ezt mind megtapasztaltuk. Nem irígykedünk, csak nem kívánjuk vissza azt a rendszert.
eszegfu
@Csizmás Kond: Az számomra is világosság vált: nem vagy baloldali. De én -- most már mint "kivülálló", ugyanis engem is "elhajtottál" 1x -- mégis inkább azt érzem, hogy talán kedveled a konfrontációkat, mert akárhogy is mondod, hogy a témára reagálsz, akkor is az tünik ki belőle: már-már mindegy milyen témával kapcsolatos, csak nem értesz egyet a balosokkal és szinte "szembemész" mindennel. Azt is megkockáztatom nem vagy objektiv a lehetőségeid, vagy elveid szerint. Fura "figura" vagy...
Csizmás Kond
@lampa laz: ...szerintem csak annyira megszoktunk vagy beleszoktunk egy rendszerbe hogy most nehezen tudunk önállósulni.
Csizmás Kond
@eszegfu: ..ez igaz...mármint hogy szeretem a vitát, viszont azért vagyunk itt...ha igaz.
Toby
Csak azt kell figyelni, hogy mit vásárolnak meg a mészéros félék, ebből tudható, hogy hamarosan drágul az ásványvíz is !
m.macskosz
@eszegfu: NEM MAGÁNAK KAPARTA KI!!!
UTASÍTÁSRA TETTE A STRÓMAN.
m.macskosz
@Toby: Az, hogy drágul az ásványvíz, az ország szegényei számára rohadtul nem fontos.
Viszonylag ritkán szoktak ásványvizet venni, azzal főzni, fogat mosni. :(
.
.
.
De abban igazad van, valószínűleg, hogy már megint az ország kiárusítása zajlik
Knapp75
@Csizmás Kond: Először magaddal kéne megvitatnod a dolgokat, össze-vissza beszélsz!
Az a trollkodásod átka, hogy mindig mások véleményével helyezed magad szembe és észre sem veszed, hogy a korábbi hozzászólásaidnak is ellentmondasz.

Először eljátszod, hogy nem érthető, miért baj valaki meggazdagodása (ma, 13:08), aztán kifejted, hogy "saját erejéből nem tud senki meggazdagodni" (ma 14:17).
Nem látod az összefüggést? Pedig magad válaszoltad meg...

Szerinted csak az tud jól megítélni ilyen helyzeteket, aki rendelkezik a gyors meggazdagodáshoz szükséges tudással, te mégis megteszed (ma, 14:34)
, pedig a saját állításod szerint még nem gazdagodtál meg.
Ez így azért elég hiteltelen... :)
hemami
@Csizmás Kond: Igen, nagyon megbántam . Anyám én nem ilyen lovat akartam.
levi
@Csizmás Kond: Az "arra döntöttem" nyelvtanilag helytelen...a "jelt" pedig szintén.
Helyesen "...arra jutottam,hogy.../...úgy döntöttem,hogy..." és "jelet".

Mellesleg köszi a kielégítő választ, látni, hogy fingod sincs róla miért is "érdemli" meg az a szarházi. Végülis tök jogos, minden gazdagember forrásokat meg tavat vásárol...Már hallivúdban is csapatják a kőgazdagok, ott van a Bruce Willis -forrás, meg a Steven Spielberg-tó meg ilyenek.
Ui.: hülye.
karma1
@Sziszifusz: Kedves, ne szaladj bele Te is a hulye polemizalasba, nem latod, hogy amikor tenyeket irsz le, akkor csizmas azt egyaltalan nem veszi figyelembe, hanem hulyesegekkel torpedoz Teged tovabb? Neki Rubik Erno, Beres doktor csak piti kezdok, mit erdekli ot az o meggazdagodasuk tortenete? Ha egyszer bekerulsz a csizmas hulyeseg-csapdajaba, eleg nehezen tudsz onnan kimenni, meg ha tenyekkel, adatokkal igazolod is a valosagot... Bar sok sikert, hihi...:o)))) (Hidd el, jobb az elet csizmas nelkul...:o)))))
bakurasz
@Csizmás Kond: Szóval nem értetted meg! Sebaj! Kellenek a hülyék is, rossz példának! Hehe...
karma1
@bakurasz: Neked is azt tanacsolom, mint @sziszifusz baratunknak: ha nem muszaj, ne szaladj bele csizmas hulyesegeibe, mert az eletben nem magyarazod meg neki, hogy nincs igaza, akkor se, ha kismillio tennyel tamasztod ala a mondanivalodat. Ket szammal nagyobb loszemuveget vett fol ma is, onnan ez a "tisztanlatasa"... Joejt,...:o)))
m.macskosz
@karma1: Szia, kedves karma l! A fenébe ezzel az idő-eltolódással:
szép napot Neked és jó éjt nekem:)
karma1
Az egeszben az a szomoru, hogy mar az osszes energiank kapcsoloja kulfoldon van, most odaadtuk a piros gombot a paksi atomeromu beruhazasaval kapcsolatan, most viszont szeduletes lehetosege nyilt meszarosnak arra, hogy a nagyon gazdag arab orszagoknak - akik kronikus vizhianyban szenvednek - majd jopenzert palackozott asvanyvizet adjon el. orban bebiztositotta magat oreg napjaira, a magyarok termeszeti kincset sajat zsebbe varazsolva... Csokolom, mi ez, ha nem a maximalis hazaarulas? (Szorosan karoltve a foldmutyival, Nyugat-Dunantul osztrak foldtulajdonosaival, na meg az uj magyar foldesurak altal parlagon hagyott, semmire sem hasznalt foldekkel egyutt ertve)
karma1
@m.macskosz: Szia Dragam, hat valahogy igy...:o))) De nyugodj bele a tudatba, hogyha meg egy napon szulettunk is volna, en mar akkor is 12 oraval oregebb vagyok...:o)) , Te pedig csak most kezded el a "beauty sleep"-edet, vagyis a szepseg-alvasodat,...:o))))), tehat joejt, Kedves!...:o)))
bretagne
@eszegfu: Remélem, hogy pikk-pakk lesz!
eszegfu
@m.macskosz: Ez is benne van a pakliban! De továbbgondolva: majd visszaköveteli O.V.? és ha nem adja?
feleselek
Lehet, hogy előbb-utóbb Mészáros lesz a következő Simicska...?
Vizual
Az teljesen mindegy ki lesz az új Simicska. Mire észbe kapunk már útvámot és hasonlót is fizetnünk kell, mert Magyarországon minden valaki tulajdona lesz.
karma1
@lópicigáspár: Irtam oda egy hozzaszolast, olvasd el, nincs kedvem atmasolni, jot fogsz szorakozni rajta,...:o))
lópicigáspár
@karma1: Nem akarlak piszkálni, de a Kósa ott volt koncerten és te nem szóltál az ismerősödnek kondér ügyben! Remélem a következő delegációnál, nem leszel ilyen feledékeny!! :-)))
karma1
@lópicigáspár: Csillagom, Te nem piszkalsz ezzel, de valljuk be, Kosa mindenkit megtevesztett a "dubajozassal", honnan a francbol tudtam volna, hogy idegyun? Ja, es mondom, nem IDE, ahol en vagyok, hanem 1500 km-rel ESZAKABBRA!!!>;O)))))
karma1
@hemami: Mondjuk eleg, ha a lenyult manyup 3000 milliard forintjarol el tudnanak szamolni, mar az is eleg lenne sok embernek, ha azt a penzet visszakaphatna, hiszen azok maganemberek penzei voltak, de hol van a Buda-Cash szazvalahany millioja?
Na, erre Neked csizmas a budos eletben nem fog valaszolni, mert ez a kerdes megvalaszolhatatlan, majd csak akkor jutunk valamire, ha ez a bagazs megbukik, es valaki elkezdi oket elszamoltatni. TALAN akkor, de meg akkor se biztosan...
lópicigáspár
@karma1: Arra felé tudtommal 1500 km nem távolság! :-D
karma1
@lópicigáspár: Ne kukacoskodj! ERTED felmentem volna kocsival, repulovel (na, uszva nem , mert a vizet utalom, mint kozlekedesi utat), de mi a banatot kezdjek egy hazudos magyar politikussal, aki raadasul meg "aranyifju is"? Kell a rossebnek, Itt DOLGOZNI kell, Apukam, nincs mellebeszeles, lazsalas, oszt ez a pasi mihez ertett volna? Meg a birkaszart is annyira meg kell tisztitani a gyapjutol, hogy tragyanak jol hasznosithato legyen, szerinted ez a pasi ertene hozza? Erosen ketlem!...:o)))))
lópicigáspár
@karma1: Konkrétan megetethetted volna az ismerősöd öregapjával! Itthon hős lettél volna! :-)))
karma1
@lópicigáspár: Na akkor kerem a pontos infot: mikorra varhato a vezir delegacioja? Azert valami tampontot irhatnal feloluk, mert az itteni barataim se akarnak lukra futni, nemelyikuk paleo dietan van, nemelyikuk cukros, szoval, ha valaszolni tudnal ezekre a kerdesekre: testsuly, eletkor, ja, es van-e "brazil wax", vagy itt kell a disznot porkolni?

Komolyan, szerinted mi van ma Magyarorszagon, ami Del-Afrikaban meno lenne?
(egy baratom kitalalta, hogy furdohabot kellene nagy tetelben eladni, mire a masik baratunk megjegyezte: Hulye vagy te? Oda akarsz furdohabot eladni, ahol viz sincs? a penzrol nem is beszelve...Annyit ehhez: ez a sztori IGAZ!)
gödörben
@Csizmás Kond: Pl az országot kéne gyarapítani nem a saját zsebét és rendes megfizetett alkalmazottakat kéne foglalkoztatni nem közmunkásokat.
Persze amit itt vesznek meg az itt marad azt nem tudják külföldre menekíteni ez előny valahol.
m.macskosz
@eszegfu: ma, 07:11
Akkor majd risztelnek,
mindketten jól járnak,
csak Te, mi, én ...
NEM. :(
eszegfu
@m.macskosz: Ez utóbbit akár "boritékolhatjuk".
csa-csa
@karma1: mikor számoltattak itt el bárkit is?!
eszegfu
@csa-csa: Most a bankokat... vagy nem?!
lópicigáspár
@karma1: Ha tudnám...! De az a gond erre, hogy csak utólag tudjuk meg, épp merre jártak...! :-(
karma1
@lópicigáspár: Na, ezert nem tudom en kihozatni a kondert a sufnibol idoben...:o))) A porkolt mindig elszalad!..:o))
karma1
@eszegfu: Igen, de azokat sem kovetkezetesen, es nem egyenlo modon megitelve... Ugy erzem, amig a "kettos merce" az elbiralas alapja, addig nem lesz itt tisztesseges tabula raza sosem...

(A legelso elszamoltatas lett volna az atvilagitas, amikor mindenki tisztaba johetett volna azzal, hogy kik voltak a szocializmus gerinc nelkuli besugoi, mert ha ez megtortent volna, akkor a Parlamentben meg tevedesbol sem azok ulnenek, akik ...)
eszegfu
@karma1: Iróniával irtam a bankok elszámoltatását...ami ebben a formában nekem nem tetszik. Az MNB megcsinálta az üzletét a deviza eladásával a keresk. bankoknak, a hitelek HUF-ra átszámitását meg "boxolják" le a hitelesek és a bankok. Hsz-d második részéhez csak annyit tennék hozzá: persze, jó lett volna a legelején. De ma már a legtöbb embert szinte csak az érdekli -- amit nem is nagyon róhatok fel nekik -- valahogy a "felszinen" maradjanak, megusszák a napi életben maradást. Akár a hitelesekről, akár a rezsicsökkentésről beszélek... nem tudunk önzetlenül bármelyik csoport mellett kiállni... ezt a gyülölködő, egymást eltaposó rendszert fejlesztetti ki a Fidesz sikerrel... sajnos.
human
@Csizmás Kond: Megfogadtam a tanácsod, és elolvastam az hozzászólásaidat. Hát barátom a saját érdekeben remélem, hogy csak manipulációból írod mit írsz, mert a másik lehetőség már csak a butaság.
Csizmás Kond
@Knapp75: Először is mindig a témára írok véleményt.
Másodszor arra igyekszek válaszolni amit kérdeznek vagy kifogásolnak.
Harmadszor soha nem mondok ellent önmagamnak csak te nem érted miről beszélek.
...és sokadikszor...inkább olvasd el többször ha nem érted vagy kérdezz és ne állíts.
Csizmás Kond
@gödörben: Megfizetett alkalmazott vagy közmunkás...mivel még a lehetőségét is letörölték annak, hogy az állam a közszférán kívül munkahelyeket hozzon létre ezért született a közmunkaprogram.
...a zsebek meg sajnos mindig is tömődni fognak, mert akik hozzák a törvényeket azok a zsebesek.
Csizmás Kond
@hemami: " Igen, nagyon megbántam . Anyám én nem ilyen lovat akartam. "
...most az anyádat hibáztatod ?
Csizmás Kond
@bakurasz: Hát te aztán ezzel a böfögéseddel nagyon okosnak tünsz...
Csizmás Kond
@levi: ...akkor csakis nyelvtanilag kapd be !
Csizmás Kond
@karma1: Kislány, ez kényszer vagy milehet nálad, hogy mindig valakit figyelmeztetned kell ?...vagy hülyének nézed és azért teszed ?
Na mindegy ha nekik tetszik nekem semmi közöm hozzá...:)
Amúgy a vízzel kapcsolatban amikor a vizet a franciától vagy más külfölditől kellett megvegye a magyar akkor a szolgáltatót pártoltad, most hogy feltételezve a palackozott vizet véletlenül egy magyar akarná eladni ismét bajod van vele...most akkor ezt a fene nagy hazafíságodat hogyan kell érteni ?
Knapp75
@Csizmás Kond: Szembesítettelek a saját ellentmondásaiddal, amelyek világosak. :)

De a kedvedért akkor nem állítom, hanem kérdezem:
miért csinálsz hülyét magadból?
Csizmás Kond
@Knapp75: visszakérdezek...csak mert ha nem jelzem előre a szándékomat még félreértenéd...
szóval miből gondolod, hogy az a jó amit te értelmezel ?
Azt elhiszem hogy te hülyének látsz de mi a garancia arra, hogy nem te vagy a hülye ?
levi
@Csizmás Kond: Jó veled vitázni, hihetetlen észérveket hozol fel, megcáfolhatatlan tényeket közölsz.
Gondoltam rá, hogy leírom neked a jelenlegi helyztete metafórákkal, de felesleges lenne.
Knapp75
@Csizmás Kond: Abból gondolom, hogy kettőnk között én szembesítelek téged tételesen az ellentmondásaiddal és nem te engem.

És mint mondtam, elmentettem pár kacagtató hozzászólásodat ínségesebb időkre. :)
Csizmás Kond
@Knapp75: Ja...te azt gondolod...
Elmondok egy történetet. Van egy Pszichiáter ismerősöm,egy elmegyógyintézet főorvosa, na nem mint beteg ismerem, hanem együtt jártunk valaha a fotókörre ahonnan a tanfolyam végén mindig betértünk pohár borra. Volt olyan eset is amikor szolgálatból jött el és akkor is megivott velünk egy pohár bort és amikor rákérdeztünk de hát hogy mer inni ha vissza kell menjen a kórházba, akkor tréfásan megjegyezte hogy ott nem az számít ki a részeg vagy ki a bolond hanem kit az orvos.
...szerintem jobb ha a megjegyző véleményünket csak a magunk értékelésére használjuk...
Toby
A Balatonból mikor lesz mészáros lake ?
DogAdventures
Csak nézünk és kommentelünk.Szart se ér.Kényelmes egy balfék banda vagyunk.Mire várunk?Körberöhög mindenki.Jár a pofánk,semmi haszna.Kik vagyunk?A vélemény olyan mint a segglyuk:mindenkinek van,de senki nem kiváncsi rá,BYE.
Bercifiu
@Csizmás Kond: Fatyám! Nem az a gond, hogy tisztességes munkával meggazdagodik, hanem az, hogy korrumpálja a barátait, valamint saját magát, s ezért az államhatalmi szervek nem tesznek semmit.
Ez a faszi 5 évvel ezelőtt a vakond járatban fektette a gázcsövet, most meg milliárdos.
Olvasván a többi kommentre a válasz, azt tudtam megállapítani, hogy egy seggnyaló írását olvasom.
Kurvára be tudsz szólni mindenkinek, de te egy seggnyaló faszkalapdarab vagy.
Csizmás Kond
@Bercifiu: ...foglalkozz a farkaddal fiuka...
Bercifiu
@Csizmás Kond: Te meg csókolj be Lőrinc barátnak, langyi.bangyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.