Minden főügyészséget érint a Polt Péter által elrendelt vizsgálat, amely „azt hivatott tisztázni, hogy a korrupciós bűncselekmények körében van-e valamifajta általános tendencia, és ha igen, az milyen indokokon nyugszik” – erről Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője nyilatkozott a Magyar Hírlap szombati számában.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ez is pont olyan vizsgálat lesz, mint Vida Ildikó önvizsgálata a NAV-nál.
Nevetséges lenne, ha nem a mi hazánkban, Magyarországon történne mindez.
nemjoezigy
1. Ha így állnak hozzá, akkor már nem lehet bízni az igazságban: "Fazekas Géza azt is fontosnak tartotta elmondani, hogy az elmúlt időszakot nézve általánosságban a bűnözésre vonatkozó minden statisztikai adat csökkenést mutat." Mi nem ezt érezzük!

2. A felelősség megosztás, tehát az elsumákolás így valósul meg náluk: "Hangsúlyozta: korrupciós ügyekben is alapvetően a rendőrség nyomoz, az ügyészség csak egy-egy speciális körben, például a vezető beosztású hivatalos személyek által elkövetett hivatali vesztegetés elfogadása ügyében végez nyomozást. Az ügyészség minden más esetben csak a nyomozás felügyeletét látja el."
3. Szerintem is: "polt péter regnálása alatt radikálisan nőtt a feljelentéselutasítások és a nyomozásmegszüntetések száma."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.