A kormánypártok 2010 óta többször is megakadályozták az ügynökakták megnyitását. Bár számtalan ígéret elhangzott ezzel kapcsolatban, a mai napig titok, hogy kik és hogyan működtek együtt a kommunista diktatúra titkosrendőrségével. A kérdés rendezésére tavaly februárban többszöri halasztás után megalakult a Nemzeti Együttműködés Bizottsága, de névsorra tőlük sem lehet számítani.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tibor43
Holló a hollónak nem adja ki az ügynök aktákat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
Mert a Fidesz 2/3-ból III/III lett!
25 éve tanulnak a xarban élni, most meg elkezdett lebegni, és kénytelenek nyelni is.
"Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a szarban"
keresztapa
Ezzel az egész ügynök listával csak az a baj, hogy minden évben előlehet hozni, csámcsogni rajta. hogyan lehet az, hogy Simicskának most jutott tudatába, hogy róla jelentettek, úgy mint ahogyan ő is jelentett Kövér -ről,a Bibó professzorairól erről miért nem beszél. Az egész egy nagy kavarás egyenes gerincű ember feljelentést tesz,igazáért, és nem sejtetéseket közöl. Üzleti sérelmeit bizonyítja az egész, más által jutott mindig üzleti haszonhoz, azért hajlamos volt minden aljasságra, mert így érzi magát nyeregben.
karma1
@Aki Én: Huuuu',... Nem csipem a kurucinfot, de sajnos ez igy van, ahogy ebben a cikkben leirtak... Ha ezt nem oldjak meg elso lepeskent, sosem lesz "tabula rasa"-s ujraindulas, tisztabb politizalas... ("tiszta"-t mar nem is irok, mert az sci-fi, olyan nincs is...)
Aki Én
@karma1: 11:41 Én sem csípem a kuruc infót, de van amit csak ott írnak meg leplezetlenül. Ezt mondjuk nem csak náluk lehet olvasni. Azt vegyük tudomásul, hogy ilyeneket nem az orbáni média fog megemlíteni, hiszen nekik nem annyira érdekük ugyebár. Viszont ha nézzük a fideszesek többségének múltját, orbán apjának MSZMP-s múltját, orbán teljesen indokolatlan felemelkedését és tapasztalatlanságát közszféra és úgy általában munka és vezetés terén, akkor bizony joggal feltételezheti az ember, hogy ez bizony igaz. Na meg aztán miért is nem eröltetik kétharmados többséggel, ,,keresztény" támogatással ezt az ügynöklista dolgot? Na miért? Mi erre a magyarázat, mert kíváncsi lennék rá. De ahogy eddig nem volt magyarázat csak mellébeszélés, úgy valószínűleg nincs is. Kizárólag az érintettség lehet az oka, egyebet logikusan nem tudok említeni, de ők sem képesek erre. Lásd orbán legutóbbi magyarázkodását.
csetere
@karma1: Én sem szeretem, de időnként körülnézek itt is. Csak akkor érzem magam tájékozottnak, ha mindkét oldalt meghallgathatom, aztán majd eldöntöm kinek hiszek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.