Ahogy tegnap megírtuk, rendőrségi nyomozás indult Gádoroson, mert egy tanár állítólag megverte az egyik gyereket technika órán. Az RTL Klub híradója most arról számolt be, hogy lehet, az eset nem egyedi a római katolikus egyház által fenntartott általános iskolában. A szülők szerint rendszeresen ütik a gyereket, sőt, van olyan tanár, aki erre a célra botot is tart a tábla mellett.

Az iskola fenntartásáért 2012 óta felel az egyház. A polgármester szerint azóta tömegesen hagyják el a gyerekek az iskolát: egykor 325 diák járt oda, ma már csak körülbelül 240.

Az iskola és az azt fenntartó egyházi megye ma sem nyilatkozott az ügyről az RTL Klubnak, de a csatorna úgy tudja, belső vizsgálat indult, aminek ideje alatt a tanárnőt felfüggesztették állásából.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Lehet, hogy ez a történet is úgy végződik, mint a többi eset az egyházmegyében, és hiába jutott el a híre a Püspök Úr viselt dolgainak Rómába is, a Rigó fütyül rája.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
ez nem nő, nem ember, aki egy kisgyereket meg tud ütni, az egy rohadt szadista állat. Ha a gyerekkel problémája volt miért nem tájékoztatta a szülőket, ez kötelessége lett volna, de a verés az nem. De mit lehet várni ezektől a rohadt fideszes csuhásoktól.
nezelodo
Lehet, hogy ez a történet is úgy végződik, mint a többi eset az egyházmegyében, és hiába jutott el a híre a Püspök Úr viselt dolgainak Rómába is, a Rigó fütyül rája.
wagabund
"a vizsgálat lezárult, felejtse el"... fogják mondani a szülőknek, akiknek kifelé a kapunál egy kövér, ájtatos mosolyú egyházfi átadja a -nesze semmi, fogd meg jól- plakettet.

szép, új világ.
wagabund
jut eszembe...ezek a gyerekverők otthon milyen emberek lehetnek?

valamiért beugrott egy vicc...:
mi a különbség egy pedofil, és egy tanár között? -háát a pedofil legalább szereti a gyerekeket.

természetesen ez csak mese...
nemkati
"egykor 325 diák járt oda, ma már csak körülbelül 240."
Holnap már annyi se.
Maradnak a tanárok, majd jobb híján verhetik egymást.
Linna
És ha ez már három éve így megy, akkor miért nem tettek már valamit az illetékesek?!

Világéletemben bizalmatlan voltam a papsággal szemben, hát most sem "csalódtam".
stresnik
Én Gádorosi lakos vagyok ez a család nem a tisztességéről híres!
stresnik
Eddig semmi ilyesmi nem történt ebben az iskolában!
nemkati
@stresnik: Ja, azért vették ki a szülők a gyerekeket, mert semminem történt eddig.
Egyébként pedig ha a család szerinted nem tisztességes, ez azt jelenti, hogy a gyereket agyba-főbe kell verni? "Érdekes" nevelési módszer.
nezelodo
"stresnik
Én Gádorosi lakos vagyok ez a család nem a tisztességéről híres!"

Gondolom, Enying jutott eszedbe a családnevükről. Azért, óvatosan csak, könnyem ítélnek arrafelé, bizonyos családnevek sokaknak rasszjegyek is egyúttal. Ismerek abban
a térségben értelmiségi családot, akik elpanaszolták, hogy a nevük alapján milyen könnyen ítélnek, még a hatóságok is, és könnyen tetten érthető a megkülönböztetés.
GDRS
En ismerem az iskolat es a korulmenyeket.
- A polgarmester egy BUKOTT diakonus aki az egyhazat tamadja es minden lehetoseget megragad hogy gerjessze a feszultseget.mindemellett az iskolaigazgato a masik partban indult a valasztasokon .Szemelyes bosszubol indult az egesz.
- A kepen lathato gyerek hazudik mint a vizfolyas, a nemreg bortonbol szabadult szulok pedig 3 mp hirnevert barmit odaadnak mert elkepesztoen butak
- Sajnos hiaba van pedagogus es probalja nevelni ha otthon a gyerek azt hallja hogy "huye tanar" "semmitero pedagogus" "Nevetsd ki, neked barmit szabad , te vagy a gyerek"
- Akik ott dolgoznak , nagyon jo pedagogusok es a sok okos kommentelo gondolom meg nem tanitott le 3 percet sem egy olya nosztalyban ahol a szulok a nulla tekintelyu tanart is a foldre tiporjak hobby szinten.
- a pedagogus nem szolhat mert akkor azzal fenyegetozik a szulo hogy elviszi a gyereket.
Sok a kepen lathatohoz hasonlo beallitottsagu aluliskolazott szulo viselkedese elkepesztoen gonosz mereteket olt. 3 mp hirnevert es kopkodesert ezek az emberek barmit megtesznek plane ha remenykedhetnek egy kis penzbeli tamogatasra a polgarmastertol.
Anna Mária
@GDRS: A pestisracok is megéri a pénzét, kis uszító hírharang.
Nagyszerű kis falusi közösség lehet, ahol pont ezt az embert választották polgármesternek - hát vessen a jónép magára és vesse bele magát valamelyik oldalon a gyűlölködésbe meg a személyes bosszúkba, az az igazi, azt élvezi ám igazán a magyar! Nem hiszem, hogy van fogalmad róla, mit hall otthon a gyerek. Nem laksz velük, nem hallhatod.
Az aluliskolázottakkal is szóba kell állni, ők is emberek, velük is törődni kell, nem pedig csak megvetni őket azért, mert "buták" és kihasználni őket különféle ócska célokra.
Gyereket pedig tilos verni és kész. Otthon is.

Nem hiszem egyébként, hogy a szülők nemrég szabadultak a bortönből - ez csak olyan jól hangzó duma. Anyuka biztos otthon volt a gyerekekkel.
GDRS
@Anna Maria: Ahogy nezem on minden cikkhez odafontoskodik tematol fuggetlenul. :-)))). Megvolt a mai, lehet tovabblepni a kovetkezo cikkre.
Kerem ne alkosson olyanrol velemenyt amit nem latott vagy tapasztalt meg eloben.
Anna Mária
@GDRS: Ennyit tudsz mondani? Na, ez nem sok.
tivoli
@GDRS: ma, 12:36
Egyetértek, és a helyi lakosnak hiszek.
stresnik
@GDRS Miden pontosan így van amit leírt!
stresnik
Apuka lop, csal, raból... még sorolhatnám
stresnik
érdekes a riportban is a legjobb emberek nyilatkoznak!
stresnik
bárki mást megkérdezhetek volna nem ezt mondaná!
stresnik
@nezelodo Nem a családnevéről ítélkezek a tetteikről! én is ismerek rengetteg jó családot!! de ez nem az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.