A Fidesz szerint az a tétje a tapolcai időközi választásnak, hogy "megvédjük-e a rezsicsökkentést, végig tudjuk-e vinni a bankok elszámoltatását, és képesek leszünk-e munkahelyet teremteni" Ajka környékén is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakurasz
Abba bukik bele a Csüngőhasú sármőr és a szaros nyelvű bandája, hogy még akkor is ugyanazt a csasztuskán nyomják amikor már mindenki tudja róla, mennyire hazugság az egész!
papa.49
Mi van FIÚÚKKKKKKKKKKK!!! A rizsacsökkentéssel zsaroljátok a jónépet, hát ez nem szép tőletek, igaz mást várni nem is lehet a fütyisztől, egyébiránt meg dugjátok fel magatoknak a rizsacsökkentett gázt majd kétszer annyi idő alatt forr fel a lábosban a víz, tehát a rizsa mellett a fűtőérték is csökkent kb. felére, még így is ti jártok jobban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.