Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a Századvég elnökhelyettese adott interjút a Heti Válasznak. Ebből kiderül, ő is úgy tekint Habonyra, mint bajtársára a harcban, akivel a viszonyuk már barátsággá alakult – írja a hír24.hu.

Nem vagyok híve semmilyen túlzásnak, de az az erő, amelyet a kormánypárt Habony Árpád tanácsait is felhasználva ki tudott fejteni, kétszer kétharmados győzelmet eredményezett, majd tavaly egy EP- és egy önkormányzati diadalt

- fűzte még hozzá a századvéges. Ugyanakkor azt is kiemelte, nincs hivatalos kapcsolata Habonynak sem a kormánnyal, sem a Századvéggel. Azt pedig tagadta, hogy ő lenne Habony aláíró embere. Sőt, szerinte nem indul ellen-Heti Válasz sem.

G. Fodor Gábor kapcsán úgy nyilatkozott, mind a Századvégnek, mind a jobboldali politikai közösségnek meghatározó alakja, akinek személye és gondolatai fontosak. De a polgári Magyarországgal kapcsolatos nyilatkozata olyan volt, mintha egy szimfonikus zenekar koncertje közben a trombitás hirtelen jazzt improvizálna.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Bajtársak, harcostársak induljatok, vár az Iszlám, vigyétek Szijjártot is! Ja, és Orbánt se hagyjátok itthon, úgy is mindig harcra kész.
Amúgy tényleg, békében miért kell valakit harcostársnak, bajtársnak hívni?
Baj van, nagy baj a fejetekben!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Nincs is szebb a férfiszerelemnél...te kis szégyenlős...
KERKA
Hát,... végül is csak egy férfi tudja igazán, hogy mi kell egy férfinak.
kukac50
Habony irányítja már Magyarországot! Ugye nem Orbán?
human
Én nem tudok elképzelni egy olyan barátot magamnak aki embereket ver meg, csak mert a terepjárója útjában voltak. Persze, nem is újnemzeti jobboldali konzervatív agyam van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.