G. Fodor Gábor vallott a titokzatos tanácsadóhoz fűződő személyes viszonyáról a Magyar Narancsnak. Néhány éve ismerte meg Habony Árpádot, sokat gondol róla emberileg. Szerinte a férfi egy ösztönös zseni. Tudja kik ők, mit akarnak elérni, mi az a helyzet, amit meg kell oldani, kik az ellenfelek, mit kell tenni.

G. Fodor nem mond konkrét példát Habony zsenialitására, mert szerinte ő egy legenda, akit nem akar varázstalanítani. De már volt olyan élethelyzetben, amiben olyat mondott neki Habony, ami hasznára vált.

G. Fodor Orbán Viktorral kapcsolatban azt mondja: a miniszterelnök saját maga tanácsadója és stratégája. Szerinte kevés olyan ember lehet a magyar politikában, aki több tapasztalattal bír, mint Orbán.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@KERKA: ez a sok jogász bunkó egyáltalán tudja, hogy a zseni tanácsadójuknak csak 8 általánosa van? Elég megalázó rájuk nézve, hogy ilyentől fogadnak el tanácsokat.
Habony cserébe jól lehúzza őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
Nekem aztán tökmindegy lenne minek neveznék, csak fizetnének érte, úgy, mint Habonynak
De azért szépen nevezted meg :)
eszegfu
@human: Hasonlókat gondolok... pont ezért nem érdekel, hogy van valamilyen iskolai papirja, vagy sem, hanem inkább az mire, használja az esetleg veleszületett "zsenialitását". Hivatalos szerződése, igy munkája, keresete sincs semmilyen kormányzati szervvel, mégis érdekes lenne tudni: mit "köszönhetünk" neki, amiért papir szerint még felelőssé sem lehet tenni.
human
@eszegfu: De ha az őstermelő fóliasátrában akár egy idegent is paprikaszedésen kap az NAV, akkor ott azonnal büntetnek mindenkit. Akkor hogy alkalmazhat Orbán legálisan szerződés nélkül egy Habonyt tanácsadónak? Kettős mérce!
1magyar
@human: Nyúzni csak a népet lehet, azért lettek ők vezetők mert úgy gondolják, nekik mindent szabad a felső tízezerben.
Neked meg megmondják, hogy halj éhen.
human
@1magyar: Orbán a 2010-ben megszerzett 2/3-ban meglátta a lehetőséget, hogy jobb alkalma nem lesz arra, hogy torz világképét a nemzeti vagyonnal megtámogassa. Ő az erő nyelvén beszél, az erőhöz pedig hatalom, a hatalomhoz pedig nagyon sok pénz kell. Biztos vagyok benne, hogy a rengeteg államtitkár, a magas fizetések, a tízmilliókat ajándékba kapó új földesurak mind arra is jók, hogy visszaosszanak a jóból a pártalapítványoknak. Simicska közpénzgépes feladata is ez volt, ez már mindenki számára egyértelmű. Ezt már a kormánypárti elemzők sem tagadják, sőt már azt kommunikálják, hogy ilyen közpénzfaló cégekre szükség van, hogy fenntartható legyen a párt.
m.macskosz
Egyszerű: habony a magyar Raszputyin, oszt'jónapot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.