A Miniszterelnökséget vezető miniszter felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához, mert szerinte utazásai részletei senkire nem tartoznak. Lázárt kötelezte a bíróság, hogy adja ki külföldi útjainak részleteit.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Ha közpénzből szórja akkor nagyon is tartozik másra is. Nem kéne a mentelmi jog mögé bújni, a saját részükre a nép pénzéből megszavazott ellátások plusz juttatások nem elég?. A sz@rt amit kevernek maguk körül miért is mi fizessük meg állandóan?
m.macskosz
@gödörben: Lázár azt mondta, mivel zsebből kifizette a számlákat, senkinek semmi köze hozzá, hol, mikor, kivel, mennyiért volt bárhol is. Az igaz, hogy amíg föl nem plankolták a csávót, addig közpénzből vigéckedett. Ha nem veszik észre, esze ágában sem lett volna egy fillért sem perkálni. Érdekes alakok ezek a fideszesek: minél többet kaszálnak, annál szarrágóbbak! Lásd a pécsi és a miskolci polgármester bloggereket. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.