A DRB nevű bankcsoport indította a nagy brókerdominót. De ki gondolta volna, hogy a Buda-Cashesek azért is lophatták a betétesek milliárdjait, mert Németh Lászlóné csapata véletlenül elírt egy nevet? Konkrétan az OTIVA, a TAKIVA, a HBA és a REPIVA volt az a négy intézményvédelmi alap, amelyek összefogták a rengeteg kis takarékszövetkezetet. Csakhogy a későbbi DRB bankcsoport intézményvédelmi alapja, a REPIVA nevét helytelenül írták le a törvénytervezetben. Nem a helyes nevén szerepelt az alap, ami a “Regionális Pénzintézetek Intézményvédelmi Alapja”, hanem az, hogy “Regionális Pénzintézetek Pénzügyi Alapja”. Tehát csak annyi volt a hiba, hogy “Intézményvédelmi” helyett “Pénzügyi” szerepelt a törvény szövegében.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Analfabéták a szó átvitt és szó szerinti értelmezésében.
Hofipisti
És biztos az, hogy ez a "véletlen" elírás nem tudatos volt?
ilos
Aki ezt a hülye szöveget megfogalmazta, biztosan az se érti. Nehogy már egy szó miatt lehessen elrabolni 60 milliárdot. Az újságíróknál nagyobb idióták a világon nincsenek! És milyen sokan veszik készpénznek, amit leírnak :(
human
@ilos: Olvasd el a cikket és megérted.
Desischado
@Hofipisti: Ez az! Akasszanak fel, ha igen! Meg volt ez kártyázva előre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.