Szerdán Tuzson Bence Fidesz-szóvivő még csak azzal zsarolta meg a tapolcai időközi választásra készülőket, hogy rajtuk múlik, maradhat-e a rezsicsökkentés. Mára azonban a kampány kiegészült az "egészségüggyel", így mostantól duplán jó lesz a Fidesz-KDNP-s jelöltre szavazni.

Egészségügyi konzultációt indított Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje Tapolca, Ajka és Sümeg orvosai és állampolgárai részvételével – közölte a Fidesz sajtóirodája. A tájékoztatás szerint a cél az, hogy a politikus a konzultációban résztvevők egészségügyi fejlesztésekkel kapcsolatos javaslatait eljuttassa a kormányhoz azok mihamarabbi megvalósulása érdekében.

Ennek részeként Fenyvesi csütörtökön találkozott a tapolcai térség intézményvezetőivel, akik javaslatokat tettek a betegellátás további javítására és az alapellátás megerősítésére – írták a közleményben, hozzátéve, hogy a konzultáció kiterjed a rehabilitáció és a megelőző szűrések területére is.

A Fidesz szerint a 2010-es kormányváltás óta az egészségügyben jelentős fejlesztések zajlanak, az elmúlt öt évben négyszázmilliárd forint jutott az egészségügy megújítására. Kiemelték, hogy az ajkai Magyar Imre Kórházban közel négymilliárd forint értékben fejlesztették a kórházi infrastruktúrát, a 101 éves tapolcai kórházban pedig 2,3 milliárd forintos fejlesztés van folyamatban. Az egészségügyi béremelésnek köszönhetően az elmúlt években 95 ezer orvos és ápoló fizetése emelkedett – jegyezték meg.

A Tapolcán és környékén április 12-én tartandó időközi parlamenti választás tétje tehát az is, hogy "tudjuk-e közösen folytatni a megkezdett munkát az egészségügy további fejlesztése érdekében" – zárta közleményét a kormánypárt sajtóirodája.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Veszprémnek meg uszodát ígértek be ha ... . Remélem a tapolcaiakat sem tudják megtéveszteni.
panellproli
A fingók által végzett eü fejlesztés csak kirakat beruházás. Azt a célt szolgálja hogy lehessen állandóan az avatásról tudósítani. de hogy az egész semmit nem ér az már nem kerül a hírekbe, ugyanis sem emberi erőforrás, sem tárgyi eszköz nincs megfelelő ezekben az intézményekben.Úgyhogy kár ijesztgetni, nehogy már bedőljenek nekik!
Hofipisti
Arról persze sűrűn hallgatnak, hogy az eü. fejlesztés 400 mrd.-jából majd mind EU-s pénz volt, éppúgy, mint a területen beruházott 6,5 mrd.
Arról is néma csend, hogy lassan Erdély sorsára jutunk: nincs orvos, nincs ápoló, mind külföldre menekül az itthoni eü.-ben uralkodó pénztelenség és feudális állapotok miatt. Ha pénzed van, talán megmenekülsz, ha megbetegedtél, különben pedig várhatsz bármilyen kezelésre, műtétre hónapokat, de akár éveket is.
kisrigó
Milyen aljas kupec tempó! (elnézést kérek a tisztességes kupecektől!)
Desischado
Remélem, a Tapolcaiak nem lesznek olyan hülyék, hogy higgyenek ennek a rabló, hazug bandának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok