K. Lászlóné, a Hungária Értékpapír Zrt. első embere és a brókerbotrány egyetlen női gyanúsítottja kedden hajnalban öngyilkosságot próbált elkövetni a cellájában. Az asszonyt 2013-ban az Év vállalkozójának választották.

A Blikk értesülései szerint az asszony egy konzervdobozzal próbálta felvágni az ereit, mivel semmiféle éles eszközt nem tarthatott magánál cellájában. A lap úgy tudja, az eszköz, mellyel próbálkozott, nem volt elég éles ahhoz, hogy halálos sebet ejtsen magán. Az őrök észrevették a vérző nőt és sebeit azonnal ellátták, azonban életmentő beavatkozásra nem volt szükség. K. Lászlóné jelenleg fokozott felügyelet alatt áll.

A Magyar Nemzeti Bank feljelentése alapján március 6-án a hatóságok a Hungária Értékpapír Zrt.-nél sikkasztás elkövetésének gyanúja miatt nyomozást rendeltek el. Még ugyanazon a napon négy cégvezetőt vettek őrizetbe és hallgattak ki gyanúsítottként. A házkutatások során adathordozókat és hatalmas mennyiségű iratot foglaltak le.

K. Lászlóné előzetes letartóztatását követően omlott össze, folyamatosan zokogott s nem látta a kiutat helyzetéből.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
A "bevezető utat" könnyek nélkül megtalálta, a "kiut" viszont már sokkal nehezebb lesz...az is lehet, hogy ebben az ügyben ő a legkisebb "hunyó"...egyszer csak kiderül
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Ha összeomlott, akkor elmond mindent. Remélem, hogy jól vigyáznak rá.
soljanka
@eszegfu: Elég jól informált vagy. Ismered őket?
Desischado
Mikor sikkasztott, akkor is zokognia kellett volna. Nem tudom sajnálni!
eszegfu
@soljanka: Nem ismerek senkit sem! Csak itt a "brókerbotrány" cimszó alatti cikkek egy részét elolvastam...sok érdekesség van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.