Van egy kisváros, ami nemsokára gyönyörű, új stadiont kap közpénzekből, majdnem 1 milliárd forintért. Az NB3-as csapat tulajdonosa pedig rengeteg támogatásból gazdálkodik. Ez Kisvárda, egy 16 ezres város, ott lakik a kormány egyik leggazdagabb minisztere, az egykori ügyvéd, Seszták Miklós. Boros Kriszta azért ment el Kisvárdára, mert kíváncsi volt, ebből a sok pénzből mennyi köszönhető annak, hogy a miniszter a városban él. És arra is, hogy mire megy el ez a rengeteg pénz.

Forrás: rtl.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Gyógyítsa márki valaki ebből a stadionőrületből!!! Menjen vidékre nézze meg hogy milyen szegénységben él a nép!
tivoli
Volt idő amikor piramisokat építettek, zsinagógákat, templomokat, kilátókat, palotákat, várakat, mozikat. színházakat, most stadionokat építenek. A nép ezek mellett az építészeti remekek születésekor is szegénységben élt.
miazavalami
@tivoli: Alföldre kilátót? Na ne izéjjémán! :-)
Piramisunk az még nincs, de azt is megigérhetik!
1magyar
@tivoli: Igen, ebből látszik, hogy csak egy felső réteg rendelkezik, használja ezeket az általad felsorolt építményeket.
A többi meg csicska, A gazdag réteg azt hiszi, hogy az emberek nagy része azért születik, hogy őket szolgálja.
Aki Én
@tivoli: 19:47
Biztos vagy benne, hogy ugyanannyian járnak rendszeresen meccsekre mint moziba, színházba? Biztos vagy benne, hogy ezeket mind közpénzekből finanszírozták? Biztos, hogy a váraknak és palotáknak a maguk idejében pont az volt a szerepük és szükségük, mint ma mondjuk a felcsúti stadionnak? Biztos, hogy ha annak idején piramisokat építettek, az magyarázat a ami esztelen herdálásra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.