Bár a köztévé bejelentette múlt héten, hogy március 16-tól nem közvetíti a parlamenti üléseket, ma a nézők mégis több mint három órán át nézhették az M1-en, mi zajik az Országházban. Közben pedig nem voltak sem híradások, sem élő bejelentkezések. Az Origo próbált utána járni annak, mi történt, hogy mégis a közvetítés mellett döntöttek.

A lap a csatorna sajtóosztályánál érdeklődött, hogy a vasárnapi elsötétítéshez vezetőhöz hasonló bakisorozat áll-e a műsorváltozás hátterében, ám cikkük megjelenéséig semmilyen választ nem kaptak.

Az Origo viszont más forrásokból úgy értesült, hogy a sok kezdő újságíró miatt több anyag nem készült el időben. Így az M1 az adás biztonsága érdekében kénytelen volt a parlamenti közvetítést adni. A lap arról is kapott információkat, hogy a vágók csak a múlt hét második felében ismerkedhettek meg először a teljesen új programokkal, illetve a stúdiószemélyzetnek is alig volt ideje gyakorolni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fiúk NEM MEGY EZ NEKTEK, most még visszavonulhattok, de ha kergetve lesztek már nem lesz mérlegelési lehetőség!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Na így fog bedőlni g vicctor szaros kártyavára is.
levi
Majd holnap kimentik magukat, hogy: Sajnos nem ők tehetnek arról, hogy az egész világon nem történt semmi, és nincsenek hírek.
Amúgy röhej, van ott legalább egy ember aki érti is mit kéne csiálnia?
Knapp75
Nem féltem a köztévét, biztosan van még néhány tekercsnyi anyag a mocskos Gyurcsányról és Bajnairól, amelyeket bármikor be lehet adni.
Vagy esetleg a Duna tévés halacskás akváriumot is el lehet kérni és mehetne az is non-stop...
nezelodo
Fijjuk! Küldjétek már oda a Habonyt, megoldja, látjátok a vezér is milyen jó mosdóvizet löttyintett rátok a parlamentben, amit ő készített neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.