Bár a köztévé bejelentette múlt héten, hogy március 16-tól nem közvetíti a parlamenti üléseket, ma a nézők mégis több mint három órán át nézhették az M1-en, mi zajik az Országházban. Közben pedig nem voltak sem híradások, sem élő bejelentkezések. Az Origo próbált utána járni annak, mi történt, hogy mégis a közvetítés mellett döntöttek.

A lap a csatorna sajtóosztályánál érdeklődött, hogy a vasárnapi elsötétítéshez vezetőhöz hasonló bakisorozat áll-e a műsorváltozás hátterében, ám cikkük megjelenéséig semmilyen választ nem kaptak.

Az Origo viszont más forrásokból úgy értesült, hogy a sok kezdő újságíró miatt több anyag nem készült el időben. Így az M1 az adás biztonsága érdekében kénytelen volt a parlamenti közvetítést adni. A lap arról is kapott információkat, hogy a vágók csak a múlt hét második felében ismerkedhettek meg először a teljesen új programokkal, illetve a stúdiószemélyzetnek is alig volt ideje gyakorolni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fiúk NEM MEGY EZ NEKTEK, most még visszavonulhattok, de ha kergetve lesztek már nem lesz mérlegelési lehetőség!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Jönnek sorban a fincsi narancsos bukták. Már a vérnarancsokat sem érdekli a hazugságáradat, bravó! Birkaország jobban teljesit.
papa.49
Fiúk NEM MEGY EZ NEKTEK, most még visszavonulhattok, de ha kergetve lesztek már nem lesz mérlegelési lehetőség!!!
nyanya001
Annyi hazugságot akartak beolvasni, hogy nem bírta a tv !
mariaberta
Előzőleg közölték. nem lesz parlamenti közvetítés, akkor ma miétr is volt? Hogy Orbán elmondhassa, őt üldözték? Jé??? Demszkyéket is üldözték, és akkor mi van?
F_Viktor
Mily nagy szerencse, hogy ma éppen ülésnap volt. Holnap az üres székeket mutatják majd órákon keresztül, vagy ismétlik a Tanú-t, vagy a Tavasz 17 pillanatát?
papa.49
@F_Viktor: Figyúzz a ,,Tavasz 17 pillanatát,, még meg is nézném...
papa.49
@Mirabilis: 80 milliárd az éves költségvetés, de a fiúkat ismerve lesz az még szilveszterre 100 is, így most az év hátra levő időre napi 271 186 440 Ft jut, ez azért nem semmi!!!
F_Viktor
@papa.49: Nyáron apumnál két részletben láttam a sorozatot, tényleg egyszer meg lehet nézni :-)
sentinel216
Nem volt ekkora nyilvánossága, de anno a kormányablakok beindításánál is ugyanígy becsődölt a fidesz bürokrácia. Szép fényes több oldalas szórólapot dobtak a levélszekrényekbe, mikor - hol nyílik az új iroda, ahol mindent egy helyen lehetett volna intézni. Egy hónappal a nyitás után volt egy kis nyugdíjjal kapcsolatos elintézni valóm, ezért bátorkodtam bemenni az iroda fényes automata üvegajtaján. Sötét öltönyös huszonéves urak, formaruhás hölgyek lézengtek a legmodernebb irodai gépekkel - számítógépek, nyomtatók, másolók, faxok - felszerelt nagy teremben. Hamar kiderült, hogy egyikük sem értett semmihez, egyikük sem tudott útbaigazítást adni sem nekem, sem az utánam érkező ügyfeleknek. Mint később kiderült, valamennyien fedesz - közeli funkcik gyerekei, rokonai voltak. Felvételnél nem kérdezték, hogy láttak e már ügyintéző irodát belülről.
Dr. Felipe
Na így fog bedőlni g vicctor szaros kártyavára is.
levi
Majd holnap kimentik magukat, hogy: Sajnos nem ők tehetnek arról, hogy az egész világon nem történt semmi, és nincsenek hírek.
Amúgy röhej, van ott legalább egy ember aki érti is mit kéne csiálnia?
Knapp75
Nem féltem a köztévét, biztosan van még néhány tekercsnyi anyag a mocskos Gyurcsányról és Bajnairól, amelyeket bármikor be lehet adni.
Vagy esetleg a Duna tévés halacskás akváriumot is el lehet kérni és mehetne az is non-stop...
nezelodo
Fijjuk! Küldjétek már oda a Habonyt, megoldja, látjátok a vezér is milyen jó mosdóvizet löttyintett rátok a parlamentben, amit ő készített neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.