A problémát a teljes felkészületlenség okozta. A munkatársak igen nagy hányadát gyakornokok teszik ki, ők összesen 49-en vannak. Közülük a “régiek” 2015. január 6-án kezdtek, és aztán 4 turnusban, hetenként érkeztek a többiek. Vagyis van köztük olyan, aki alig egy hónapja tévézik csak. Ők egyébként fizetést nem kapnak, csak szociális ösztöndíjat, ami havonta százezer forint körül van. A gyakornokok összetétele elég vegyes, vannak huszonéves egyetemisták, de olyan negyvenesek is, akik korábban már komolyan tévéztek. Egy részük alig kapott eddig értelmes feladatot, többségük az elmúlt hetekben a délutáni híradókon gyakorolhatott, kevesen közülük pedig rendes politikai anyagot is csinálhattak már. A gyakornokok képzése nem volt túl alapos. Sokáig a folyosókon kaptak csak helyet, ahol MTI híreken kellett lerövidíteniük, adott esetben 50 karakter hosszúságúra. De voltak napok, hogy semmilyen feladat sem jutott nekik. Van olyan munkatárs, aki életében először pénteken látott...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
ha a szellemi közmunkásokat (elnézést...gyakornokokat) a képző intézmény fizeti szociális ösztöndíjjal, akkor mire az a 80 milliárd?
ezek is olyanok akiket a képző intézményből rendeltek oda? minden intézményből, ahol ilyet oktatnak 10 hallgatót kellett odavezényelni?
vagy mi ez a rendszer?
ipan54
...Ócsó húsnak , híg a leve..." jeligére.
bundi
@Gemüs52: ja aki tud...az abból él és a piacról...aki meg nem az ebből...
nyanya001
Lepukkant ct gépek az egészségügyben,
egy ct gép 80 millió körül van, ezek meg 80 milliárdért
kísérleteznek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.