Uzsorázó képviselő-házaspárt vettek őrizetbe Tarnaleleszen – írtuk korábban. Az Egri Rendőrkapitányság nem, de a heol.hu akkor arról is beszámolt, hogy a házaspár egyik tagja a településen független önkormányzati képviselő.

A Civilhetes most azt írja, a Zsiráf néven ismert P. József jó viszonyt ápol Horváth Lászlóval, a térség fideszes országgyűlési képviselőjével. A lap szerint P. a Fidesz tavalyi választási kampányából is kevette a részét, "de ha kellett, egy emberként sorakoztatta fel a helyi cigányságot a fekete Audija mögé, hogy a tarnaleleszi békemeneten hirdessék: hajrá Fidesz!"

Fidesz-közeli uzsorázót vettek őrizetbe Tarnaleleszen

P.-ék a kampány idején a lakóházuknál üzemeltetett DEJÓ-KIS-ABC-nél – ahol a gyanú szerint az uzsorázás folyt –, hirdették Orbán Viktort és a helyi fideszes képviselőt. A Civilhetes további összefonódásokat és kétes ügyeket is bemutat a helyeiek elmondásai alapján.

A Fidesznek azért lehetett fontos Tarnalelesz a 2014-es országgyűlési választáson, mert Vona Gábor, a Jobbik elnöke is esélyesnek számított a körzetben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Pedig mennyi ilyen van az országban ! Kezdve az ország első "emberével".
F_Viktor
Piti bűnöző a fityeszes maffia mellett, haverja az országgyűlési képviselő pedig egy sóher disznó!
Miért nem intézett szerencsétlen Audis Zsiráfnak 4-5 trafikot?
Desischado
Ugyan kérem! ez csak pitiáner kishalacska a "nagyokhoz" képest!
kukac50
Az Unicredit a kormány jóváhagyásával uzsorázik, az több embernek okoz gondot, mint ez a pitiáner Fideszes képviselő. Nagy sok szavazatot hoz ha felsorakoznak az Audi mögé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.