Azt ajánlják a Fidesz-frakció tagjainak, hogy ne nagyon álljanak szóba a Simicska-féle médiával, vagyis a Magyar Nemzettel és a Hír TV-vel – értesült a Nol.

Noha a lap szerint hivatalos bojkottra nem szólítottak fel senkit, de Kövér László ellenzéki Magyar Nemzetről szóló interjúja után a frakcióülésen világossá tették, hogy nem ajánlott a Simicska-médiával szóba állni.

Az ülésen szóba került Kövér László házelnök interjúja, amelyben a politikus azt mondta, a Magyar Nemzetet és a Hír TV-t, amelyek Simicska Lajos érdekkörébe tartoznak, immár ellenzéki médiának kell tekinteni. Tulajdonosuk pedig a "magyar közélet betegségének egyik tünete". Kövér álláspontját a képviselők előtt Rogán Antal frakcióvezető ismertette.

A Magyar Nemzet közben több független fideszesre hivatkozva azt írja, egyenesen "információs blokádot hirdettek" a frakcióban a Simicska-lapok ellen. Az ő verziójuk szerint a bojkott a Lánchíd Rádióra is kiterjed

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Miért is kellene egy kis holmi Hír tv-ben nyilatkozni, amikor a nézőcsúcsokat döntögető Viktor tv-ben oszthassák az észt...
zöldszem
Végül is van még több másik csatorna is, de ajánlanám a szennyvízcsatornát. Majdnem országos hálózat. A szenny méltó helyére kerülne!
nezelodo
Elváltak ágytól-asztaltól, így szokott ez lenni. Én a "vagyonunk" megosztására inkább kíváncsi lennék, mint a nyílt színi pörlekedésre, biliborogatásra, mert abból mindegyikre juthat bőven. A jelek szerint azért még nem akkora a harag, hogy egymást a méltó helyükre juttassák.
Tibor43
Ha nem nyilatkoznak a fent említett médiákban,akkor nő a Magyar Nemzet és a Hír TV népszerűsége...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.