A hvg.hu több független forrásból is úgy értesült, kirúgták az MTVA-ból Hoffmann Györgyöt. Ő volt az, aki a Nemzeti Hírtévévé váló csatorna március 15-ei indulásáért felelt rendezőként. Bár az ő rendezése alatt omlott össze a csatorna annyira, hogy néhány percre el is sötétült az adás, elbocsátásának állítólag nem ez volt az oka.

A portál forrásai szerint Hoffmann gyakorlott szakember és évek óta a közmédia munkatársa. Ám hiába Hoffmann rutinja, vasárnap tapasztalatlan munkatársakat kellett irányítania, ráadásul egy teljesen új technikával kelett dolgozniuk. A HVG egyik forrása szerint nem is a rajtoláskor történtek miatt küldték el Hoffmannt, de hogy pontosan miért, azt egyelőre nem tudni.

A portál hiába kereste Hoffmann Györgyöt, illetve feleségét, Kálmán Olgát, nem akartak nyilatkozni az ügyről.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Horizont: @Mirabilis: Mind kettőjüknek a második házassága, a közös gyermekük 4 éves. Munka egyiknek itt a másiknak ott adódott, az egyik rendező, a másik oknyomozó újságíró. Melyiknek kellett volna vissza utasítani a munkát, a másik javára. Miért kellene egy házasságban, a másikat megváltoztatni? Attól, hogy valaki egy bizonyos munkahelyen dolgozik, még nem kell különböző, vagy azonos politikai elveket vallani.
A mi családunkban sem azonos pártra, polgármesterre, képviselőre szavaztunk. Hárman három felé. Még sem volt, van "háború".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@Horizont: Köszi. Anyámékhoz mentem fogorvos után, feldagadva, fájósan. Intettem nekik, hogy nem akarok-tudok beszélni, bementem a hálójukba.
Öt perc múlva rohantak be ijedten mivel visítva röhögtem.
Szerintem eddig ez a legjobb.
(meg is nézem újra) :) :) :)
Yoda69
@Horizont: Akkor remelem meghivja az Egyenes beszedbe :)
Senara
Nem hinném mikor felvették nem tudták a családi hátterét . MTVA összeszedett egy halom ipari tanulót . Nem értenek hozzá , őt rúgták ki .
bencemacska
@adrenalink: ma, 05:34

Az mno ilyen következetes. A szabadság térben én nem láttam, mert az délelőtt adták! én csak a Bánó-féle késő esti műsorra emlékszem. Bár az sem volt hosszú életű!
Pungor András is átment közben a 168 órához, én ott szoktam olvasni, Népszavás időszakára nem emlékszem, ott nem olvastam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.