A hvg.hu több független forrásból is úgy értesült, kirúgták az MTVA-ból Hoffmann Györgyöt. Ő volt az, aki a Nemzeti Hírtévévé váló csatorna március 15-ei indulásáért felelt rendezőként. Bár az ő rendezése alatt omlott össze a csatorna annyira, hogy néhány percre el is sötétült az adás, elbocsátásának állítólag nem ez volt az oka.

A portál forrásai szerint Hoffmann gyakorlott szakember és évek óta a közmédia munkatársa. Ám hiába Hoffmann rutinja, vasárnap tapasztalatlan munkatársakat kellett irányítania, ráadásul egy teljesen új technikával kelett dolgozniuk. A HVG egyik forrása szerint nem is a rajtoláskor történtek miatt küldték el Hoffmannt, de hogy pontosan miért, azt egyelőre nem tudni.

A portál hiába kereste Hoffmann Györgyöt, illetve feleségét, Kálmán Olgát, nem akartak nyilatkozni az ügyről.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Horizont: @Mirabilis: Mind kettőjüknek a második házassága, a közös gyermekük 4 éves. Munka egyiknek itt a másiknak ott adódott, az egyik rendező, a másik oknyomozó újságíró. Melyiknek kellett volna vissza utasítani a munkát, a másik javára. Miért kellene egy házasságban, a másikat megváltoztatni? Attól, hogy valaki egy bizonyos munkahelyen dolgozik, még nem kell különböző, vagy azonos politikai elveket vallani.
A mi családunkban sem azonos pártra, polgármesterre, képviselőre szavaztunk. Hárman három felé. Még sem volt, van "háború".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Eddig tartott mire rájöttek, hogy Kálmán Olgának hívják a feleségét? Hát milyen besúgó rendszerük van ezeknek?
Dr. Felipe
Há mé? Mikor egész Európa, 350 millió ember az induló m1 et nézte.

" Köszönjük a nézőknek"

A habonyt kellett volna kirúgni idióták.
Dr. Felipe
@human: Á azt még csak most építi a fidelittaSS, jó munkához idő kell. Gondolom ez a Hoffmann lesz az első aki felkerül a listára mint ballib provokátor, a rendszer ellensége.

Nekem Hoffmann Rózsa is gyanús, sőt mindenki gyanús aki nem gyanús. :)
levi
:D Most nem azért, de szerintem kirúgták az egyetlen emberüket aki értett is valamihez...a marhák.
zöldszem
Még, hogy nem teljesítenek jól?? A kép szerint egy héten 3 csütörtökünk is lesz!:)))
www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2015/03/18/m1-idojaras-csutortok(650x433).jpg
adrenalink
@Horizont: 19:43-ra Annyira nem abszurd. K.Olga már tatott kommunikációs tréninget a fityiszeseknek. Hogy mikor, és kiknek azt nem árulta el.
zöldszem
@Horizont: ma, 21:11
Mivel, "Szijgyártó" nyitott délre, többek között Afrikába, lehet, hogy az ottani hőfokot mutatták. Vagy 35 fahrenheit, ami úgy kb +2 celsius. Vagy ők már előre készültek a nyárra Több ötletem nincs. :)))
zöldszem
@Horizont: ma, 21:31
Na, de ennyire? Egy-két baki kezdéskor, oké. De, ennyi?
human
Legutóbbi gyöngyszemük: "Legközelebb holnap találkozunk. Ugyanezen a napon." :)))
Ez az újnemzeti párttévé annyira jól mintázza az egész Orbán kormányt.
Mindenhol kóklerek ülnek, de legalább párthűség van és dőlnek a milliárdok és ezért nem is zavarja annyira őket, hogy már mindenki inkább tovább kapcsol.
zöldszem
@Horizont: @Mirabilis: Mind kettőjüknek a második házassága, a közös gyermekük 4 éves. Munka egyiknek itt a másiknak ott adódott, az egyik rendező, a másik oknyomozó újságíró. Melyiknek kellett volna vissza utasítani a munkát, a másik javára. Miért kellene egy házasságban, a másikat megváltoztatni? Attól, hogy valaki egy bizonyos munkahelyen dolgozik, még nem kell különböző, vagy azonos politikai elveket vallani.
A mi családunkban sem azonos pártra, polgármesterre, képviselőre szavaztunk. Hárman három felé. Még sem volt, van "háború".
zöldszem
@Horizont: ma, 22:03.
Délelőtt már keringet a Facebook-on, én már akkor láttam, haláli!
zöldszem
@Horizont: ma, 22:25
Na, de most melyik hagyta volna ott a TV, ha mind kettő szereti a munkáját?
Sorsoltak volna? Nem lehet, hogy külön tudták választania, a munkát és a magánéletet.
bencemacska
@Horizont: ma, 21:11

A jelenlegi férje is az ATV-ben volt rendező, ott ismerkedtek meg. Valószínűleg ezért ment el onnan.
Az első férje - lányának az apja - Pungor András újságíró. (168 óra)
lampa laz
@Horizont: a férj rendező, nem hirszerkesztő. Ezekkel az amatőr kezdőkkel meg kb olyan lehetett együtt dolgozni, mint az óvodásoknak Shakespeare drámát rendezni.
eszegfu
@Horizont: @zöldszem: Engem is meglepett! Lehet, hogy hülyeség...de a férj rendező, akinek tudtommal nincs beleszólása a müsor szerkezetébe, tartalmába, erre ott van a főszerkesztő, vagy a szerkesztő. Talán ezért nem "üti" egyik a másikat...
zöldszem
@eszegfu: www.stop.hu/bulvar/kalman-olga-tudta-hogy-ez-mar-nem-jatek/1119028/
Részlet a cikkből.
-" Ahogy az lenni szokott: először csak együtt dolgoztunk, egyre többet beszélgettünk - és nem csak munkáról. Aztán egyszer csak észrevettük, hogy halálosan megszerettük egymást. Tudtuk, hogy nem játék, nem futó kaland. Igazi, megismételhetetlen, nagy szerelem."
A szerelem, az jön magától. Nem a munkába, nem a munkahelybe magába az egyénbe szeretünk bele (vagy ki).
adrenalink
@bencemacska: tegnap 22:56-ra Én meg azt olvastam, hogy Bánó András volt az első férje.
fk-tudas.hu/kalman-olga/
Katalina62
@Mirabilis: Miért éppen ez tenné hiteltelenné Kálmán Olgát?
Katalina62
Ha Hoffmann György jó szakember, akkor ez a bukta nem lehet az ő hibája! Lehet, a kirúgás,és vagy felmondás oka,hogy ez már sok volt neki is?
lampa laz
@adrenalink: soha nem volt a Bánó felesége, csak valaki így kérdezte meg a guglitól, és a szerencsétlen meg így tárolta el.
bencemacska
@adrenalink: ma, 08:44

"A kommunikációs tréningen Kálmán Olga, a Hit Gyülekezete befolyása alá került ATV riportere is munkálkodott – erősítették meg a résztvevők. Kérdésünkre válaszolva Kálmán tagadta, hogy ott lett volna a felkészítésben, mondván, nem is hallott róla.
– Ha lett volna ilyen, akkor tudtam volna róla – fogalmazott. A riporternő a baloldal érdekköréhez tartozik, férje, Pungor András az ultrabalos Népszava parlamenti stábjának tagja. "

Baloldali kommunikációs trénerek a Fidesznél
2003. október 11., szombat 00:00

mno.hu/migr_1834/heti-valasz-heltai-peter-a-garancia-666785@adrenalink:

Bánó András volt a főnöke az MTV Egyenleg c. műsoránál!
soljanka
@Horizont: Köszi. Anyámékhoz mentem fogorvos után, feldagadva, fájósan. Intettem nekik, hogy nem akarok-tudok beszélni, bementem a hálójukba.
Öt perc múlva rohantak be ijedten mivel visítva röhögtem.
Szerintem eddig ez a legjobb.
(meg is nézem újra) :) :) :)
Yoda69
@Horizont: Akkor remelem meghivja az Egyenes beszedbe :)
Senara
Nem hinném mikor felvették nem tudták a családi hátterét . MTVA összeszedett egy halom ipari tanulót . Nem értenek hozzá , őt rúgták ki .
bencemacska
@adrenalink: ma, 05:34

Az mno ilyen következetes. A szabadság térben én nem láttam, mert az délelőtt adták! én csak a Bánó-féle késő esti műsorra emlékszem. Bár az sem volt hosszú életű!
Pungor András is átment közben a 168 órához, én ott szoktam olvasni, Népszavás időszakára nem emlékszem, ott nem olvastam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.