Áder János védelmét a továbbiakban nem a Terrorelhárító Központ fogja biztosítani – számolt be a Vasárnapi Hírek. A köztársasági elnök helyett a TEK ezentúl a legfőbb ügyészre, Polt Péterre fog vigyázni. Az ügy háttérben egy Áder-Orbán ellentétet állhat.

Hogy elveszik a TEK-től Áder védelmét, azért is különös, mert a szervezet létrehozásának az egyik célja az volt, hogy gondoskodjon a legfőbb közjogi méltóságok biztonságáról. A lap úgy tudja, Áder ráadásul önálló államfői őrség felállítását is kezdeményezte, ám ezt a miniszterelnök elvetette, mert szerinte nincs szükség egy újabb ilyen jellegű szervezetre. Egyébként az újság értesülései szerint a köztársasági elnök döntésében az is szerepet játszott, hogy attól tartott, Orbán a TEK parancsnokán keresztül minden találkozójáról informálódhat.

A Vasárnapi Hírek szerint Áder védelmét ezentúl a Készenléti Rendőrség fogja ellátni. Állítólag mostani nyolcvan fős biztonsági csapatából körülbelül huszan jelezték, hogy a TEK-től átigazolnának a másik szervezhethez, hogy továbbra is ők vigyázhassanak a köztársasági elnökre. A maradék hatvan ember hezitálásának oka az lehet, hogy a TEK-nél sokkal magasabb a fizetés, mint a Készenléti Rendőrségnél.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ader - Kövér - Szijj-ÁRTÓ...TEK ...
Hát IGEN !!! Bomlik a rendszer...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@F_Viktor: DE Jelcin legalább szórakoztató, igaz a fehérvári huszárokról szóló éneket nem ismerte, az még hiányzott a gyűjteményből.
F_Viktor
@mariaberta: Jelócin, mint ember lehet, hogy szórakoztató (a videón Clinton is törölgeti szeméből a könnyeket), de mint Oroszország vezetője, már megdöbbentő, hiteltelen. Ami igaz Orbán unortodoxiájára, illiberálisságára is.
m.macskosz
Áder nem bízik Orbán "magánhadseregében"?

Nem is kell megbíznia, nem az övé.
Bízzon a sajátjában!
Ha meg abban sem, van elég suskája, fogadjon fel ő is egy magán őrző-védő sereget!
DE, HA KÉRHETEM, AZT MÁR NE AZ ÉN ZSEBEMBŐL!!!
mariaberta
@F_Viktor: Így van, de legalább volt humora. Persze nem csoda, hogy mint vezető megbukott, gondolom ehhez hozzájárult a betegsége is.
Nekünk mikor lesz ilyen élményben részünk?? A betegség már meg van, a többit kibekkeljük.
F_Viktor
@mariaberta: Talán a sajátjai, ha haverjai távolítják el mikor már számukra is kezelhetetlen lesz Orbán.
Persze ez csak találgatás részemről :-)
jazzmanus
És közben éneklik a nagy slágert:Ugye mi jó barátok vagyunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.