Áder János védelmét a továbbiakban nem a Terrorelhárító Központ fogja biztosítani – számolt be a Vasárnapi Hírek. A köztársasági elnök helyett a TEK ezentúl a legfőbb ügyészre, Polt Péterre fog vigyázni. Az ügy háttérben egy Áder-Orbán ellentétet állhat.

Hogy elveszik a TEK-től Áder védelmét, azért is különös, mert a szervezet létrehozásának az egyik célja az volt, hogy gondoskodjon a legfőbb közjogi méltóságok biztonságáról. A lap úgy tudja, Áder ráadásul önálló államfői őrség felállítását is kezdeményezte, ám ezt a miniszterelnök elvetette, mert szerinte nincs szükség egy újabb ilyen jellegű szervezetre. Egyébként az újság értesülései szerint a köztársasági elnök döntésében az is szerepet játszott, hogy attól tartott, Orbán a TEK parancsnokán keresztül minden találkozójáról informálódhat.

A Vasárnapi Hírek szerint Áder védelmét ezentúl a Készenléti Rendőrség fogja ellátni. Állítólag mostani nyolcvan fős biztonsági csapatából körülbelül huszan jelezték, hogy a TEK-től átigazolnának a másik szervezhethez, hogy továbbra is ők vigyázhassanak a köztársasági elnökre. A maradék hatvan ember hezitálásának oka az lehet, hogy a TEK-nél sokkal magasabb a fizetés, mint a Készenléti Rendőrségnél.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ader - Kövér - Szijj-ÁRTÓ...TEK ...
Hát IGEN !!! Bomlik a rendszer...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Ader - Kövér - Szijj-ÁRTÓ...TEK ...
Hát IGEN !!! Bomlik a rendszer...
miazavalami
Nocsak nocsak! Orbán szemeTEk -re mindig vessétek.
Hoppá. :-)
karma1
Keri, nem keri, JAR neki, sot, MUSZAJ, hogy kisergessek, allamerdekbol...Nem minthogyha sajnalnam barmiert is a "nemzet golyostollat", mert amikor megtehette volna, nem mondta, hogy "ezt en nem irom ala", hanem kamubol 1-2-szer visszadobott egy-egy torvenyjavaslatot, aztan megis alairta...

Az egyik kutya, a masik eb,...:o(((
F_Viktor
Tán csak nem elszállt a bizalom, miután kiderült a Keresztapa ügynökmúltja? Mégis van bizonyíték Simicska kezében amit megmutatott (K)Ádernak?
Vagy csak egyszerűen az életét félti?
lampa laz
Eddig a zorbán súgott, most meg neki súgnak. A 3 majom ellentéte tekesjani, mert szeme, füle nyitva, a szája meg jár. Nagy lehet a káosz az alattvalók körébe, ha csuti ennyire fél.
zöldszem
"köztársasági elnök döntésében az is szerepet játszott, hogy attól tartott, Orbán a TEK parancsnokán keresztül minden találkozójáról informálódhat."
Ha esetleg téma lenne a parlamentben, netalán szavazni kell a provokátorfigyelés létrehozásában. Jusson eszedbe miért váltottál. Mi sem szeretjük a megfigyelést!
Egyébként, csak a bűnösök félnek. Van okod félni? Van mi? Xar is rettegésben élni.
Aki Én
Tuti, hogy a félnapig tartó ÁDÁR kiíráson húzta fel magát. :)
zöldszem
@Aki Én: Vagy, akkor már miért nem lehet KÁDÁR.:))))
papa.49
@zöldszem: Nem is lehet megbízni a hazugovicsban, mert akkor se mond igazat ha téveszt kérdezés közben!!!
Desischado
@karma1: Nekem is ez a véleményem! Egyébként mindegy, ki vigyáz rá, sajnos, a nyakunkon marad ő is. De az érdekes ám de nagyon, hogy ezek szerint ő sem bízik orbánban? Pedig milyen hűséges vazallusa!
human
Nekem ez a story nem kerek. Nem hinném, hogy Ádernek minden lépéséről ne tudna Orbán. Áder annyira súlytalan, hogy felesleges neki bármi védelem. A TEK Orbánnak lett kitalálva és pont.
karma1
@bundi: Ugy gondolod, tarkonlovi sajat magat? Hmmmm... Van benne valami...
karma1
Ader bogarka! Hany eves is vagy? Es meg mindig azt hiszed, hogy a vezir nem tudja, hogy te mikor kivel beszelsz, talalkozol? Szorul a hurok? Toporodik az elettered? Gondoltal volna elobb arra, hogy bizony te is csak egy vagy a sok szurke marionett- babu kozul...
Manhattan
Ha szorul a hurok, s nem lesz idő megvárni, amíg Áder mandátuma lejár 2017-ben, akkor meg kell tőle szabadulni idejekorán, hogy teljhatalommal beülhessen a helyére, a várba...s jöhet a náci báb-parlament?
Ha Simicskát dobta, akkor Ádert miért tartaná meg, ha már nem kell neki?
(Hitler kiirtotta a tábornokait...például...csak úgy mondom...)
Ezek tényleg azt hiszik, hogy ők lesznek azon kivételek, akik a végtelenségig "túlélnek és kaszálnak"? Szerrrrencsétlen idióták" !
Tibor43
Kötve hiszem,hogy nagy lesz a "porfelhő"...
pbalage
lehet Polt Péterre jobban kell vigyázni, mert az egy szemtelenebb fajta?
vonotok
Áder János olyan kevés vagy mint a mackósajtban a brummogás. A" VEZÍR" ültet oda, és ha a nagy Ö úgy gondolja, olyan gyorsan lapátra test, hogy észre sem veszed. Inkább a gerincedet kéne egyengetni.
F_Viktor
@Desischado: Írod:
"De az érdekes ám de nagyon, hogy ezek szerint ő sem bízik orbánban?"

Az nem lehetséges, hogy ők, az ős-fityeszesek látják legjobban mennyire hatalmasodik el Vezérükön a betegsége? S ez által válik egyre megbízhatatlanabbá, kiszámíthatatlanná, egyre veszélyesebbé?
volvós
De ha meneszti a vezér, olyan sorsra jut mint elödje, a nagy " álamfö "...
élete végéig hatalmas juttatás, szolgálati autó soförrel, szolgálati lakás, telefon, rezsi...stb ! Akkor már megérte csórikámnak ez a pár év... Kollégiumi társ volt ! !
Vagy indul Csornán a polgármesteri székért ...a Fidesz szineiben !
karma1
@F_Viktor: De, pontosan igy van! Es eppen ezert kellene mielobb egy elmegyogyintezetbe tenni, mielott meg komolyabb nemzetkozi katasztrofat okoz a hulyesegevel... Mar regen nem szabadna ott lennie, ahol sajnos meg mindig ott van, es meg senki nem vette ki a kezebol (orbanebol) a golyostollat, amivel a baromsagait hagyja jova...
F_Viktor
@volvós: Láthatod, Simicska sem ment szép csendben, minden anyagi jóval nyugdíjba, még most is a tőkefelhalmozásért harcol.
Pali bá't ne hasonlítsuk (K)Áderhoz, a nemzet Palija csak egy együgyű pártkatona, dörzsöltsége kimerült a plagizálásba (ha egyáltalán ő írta azt is).
F_Viktor
@karma1: Orbán már-már jelcini magasságokba emelkedett, ugyanúgy nevet rajta a világ.
Törölt felhasználó
Viktor a simicska szakítás után teljes üldözési mániában szenved. Retteg attól, hogy a "közös" haverok egy új pártot alapítanak simicska vezénylésével és ő megy a levesbe. A tek gondolom már nem csak az ellenfeleket nézi, hanem a barátokat is.. Remélem kényszerzubbonyban a saját szarában, habzó szájjal fog rohadni élete végéig ez az elmebeteg állat.
silber13
De hát ki is bízna egy zseb Kutuzovban??:-)))
papa.49
@köhögő bolha: Baxd ki ez kurva jó...
Genes Zoltán
Áder. Azt hittem egy korrekt úriember, de nagyon tévedtem . Nyaljon csak tovább a haverjának. Talán majd a börtönben , találkoznak és egy cellában lehetnek.
mariaberta
Hát ez az, amin nem csodálkozom. Orbánban és hadseregében bízni? Csoda, hogy eddig bízott benne-
mariaberta
@F_Viktor: Már ott van. Jelcin is énekelt.
F_Viktor
@mariaberta: Nem csak énekelt :-)))))
444.hu/2015/02/17/reszeg-jelcin-legszebb-pillanatai/

Orbán hasonló Paprika Jancsi a világ vezetői szemében...
Desischado
@F_Viktor: Elképzelhető, de akkor is együtt vesznek részt minden aljasságban! most meg patkányok módjára menekülnének!
mariaberta
@F_Viktor: DE Jelcin legalább szórakoztató, igaz a fehérvári huszárokról szóló éneket nem ismerte, az még hiányzott a gyűjteményből.
F_Viktor
@mariaberta: Jelócin, mint ember lehet, hogy szórakoztató (a videón Clinton is törölgeti szeméből a könnyeket), de mint Oroszország vezetője, már megdöbbentő, hiteltelen. Ami igaz Orbán unortodoxiájára, illiberálisságára is.
m.macskosz
Áder nem bízik Orbán "magánhadseregében"?

Nem is kell megbíznia, nem az övé.
Bízzon a sajátjában!
Ha meg abban sem, van elég suskája, fogadjon fel ő is egy magán őrző-védő sereget!
DE, HA KÉRHETEM, AZT MÁR NE AZ ÉN ZSEBEMBŐL!!!
mariaberta
@F_Viktor: Így van, de legalább volt humora. Persze nem csoda, hogy mint vezető megbukott, gondolom ehhez hozzájárult a betegsége is.
Nekünk mikor lesz ilyen élményben részünk?? A betegség már meg van, a többit kibekkeljük.
F_Viktor
@mariaberta: Talán a sajátjai, ha haverjai távolítják el mikor már számukra is kezelhetetlen lesz Orbán.
Persze ez csak találgatás részemről :-)
jazzmanus
És közben éneklik a nagy slágert:Ugye mi jó barátok vagyunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.