Lázár János azt mondta, ha lesz népszavazás a vasárnapi zárva tartásról, akkor a kormány azt el fogja bukni és ismét nyitva lehetnek az üzletek – legalábbis ezt állítja a Népszava egy forrása, aki szerint Lázár erről a Szeretem Magyarországot Klub zártkörű rendezvényén mintegy száz fős hallgatóság előtt beszélt a hétvégén.

A klub Gerendai Károly kezdeményezésére alakult még 2005-ben, ahová rendszeresen hívnak meg közéleti, politikai vendégeket. Ám a klub szabályához tartozik, hogy titokban tartják az ott elhangzottakat, így a Népszava hiába keresett meg néhány tagot, ők nem voltak hajlandóak kommentálni az értesülést, sőt, még azt sem árulták el, hogy Lázár náluk járt-e egyáltalán.

Lázár szavait alátámasztani látszik Kovács Zoltán kormányszóvivő érvelése, aki amerikai sajtóhírek szerint úgy fogalmazott, ha az intézkedés kedvezőtlen hatással lesz a fogyasztásra, akkor csak átmeneti lesz.

Az Ipsos márciusi közvéleménykutatásán az emberek kétharmada utasította el a vasárnapi boltbezárást.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hátde bazdmeg ha tudod, hogy úgy is leszavaznák AKKOR MI A JÓ ANYÁMÉRT CSINÁLTÁTOK MEG???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nezelodo: Azert az elgondolkodtato volt, hogy Sumegre alig 200 COF-ost tudtak csak berelni,... Ebbol is latszik, hogy mar ures az allamkassza, mint ahogy azt egy masik cikk is megirta
propeller.hu/itthon/3081572-mar-csak-igerni-tud-kormany-kiurult#v1298435
karma1
@tivoli: Amde traktort, funyirot, nagyobb gazdasagi eszkozoket, butort a sarki fuszeresnel szereztek volna be? Ugye nem ezt akarod sugallani?
karma1
@perfekt: Bar igazad van egyreszt, masreszt azert az emberek nem jodolgukban mennek vasarnap vasarolni, hanem mert egesz heten dolgoznak, vagy legalabb a csalad egyik fenntartoja dolgozik, es egyutt csak vasarnap van modjukban nagyobb bevasarlasra elmenni. Nem mindenkinek van autoja, es altalaban egy embernek 2 keze, es veges cipelokepessege van, ami a kora elorehaladtaval egyre csokken. Szoval 61 eves letemre mar en sem birnek ugyanannyi mindent hazacipelni egyszerre a kozertbol vagy a piacrol, mint akar 10 eve is tettem. Szoval kell legalabb egy ferfiember is mellem, ha nagyot kell cipelni. Es a kor bezarul.
kisangyalom13
Kedveseim az áruház dolgozói, miért nem tüntetnek, hogy vasárnap nem kell dolgozni?
nezelodo
Lehet, hogy ez az állkeresztény törpepárt többel járul a fidesz bukásához, mint az ellenzék együttvéve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.