A kabinet komolyan gondolja a 2016-os költségvetés idén nyári elfogadását - sőt a korábbi tervekkel szemben ez nem egy tömörített verzió lenne, hanem színes, szélesvásznú kiadás. A kormányzati...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gödörben
Ne azt nézzék amit mondok, amit csinálok. Emberek meddig nézitek még az ország teljes kifosztását, eladását. Nagyon nehéz lesz visszaállítani a rombolást, ha egyáltalán lesz rá lehetőségünk.
human
@gödörben: Egyenlőre a jobbik venné át a kormányzást és az újabb csapás lenne a demokráciára.
gödörben
@human: Az majdnem ugyanaz mint a fidesz vagy rosszul tudom?
Persze majd a szüleikkel és a nagyszüleikkel kezdik a nyugdíjasok megsemmisítését vagy valami hasonlót mondogattak egy időben. Persze a nyugdíjasokat nem kell sok milliárd Ft-ért EUR-ért felzárkóztatni így nem lehet lenyúlni az utánuk igényelt és meg nem kapott pénzeket. Ők már letették az asztalra az életük munkáját. Ezek pedig leteszik a munkának nem nevezhető akármit.
human
@gödörben: Most úgy néz ki, hogy a jobbik ellenzék ként viselkedik a fidesszel szemben. De láttunk mi már olyat, hogy a kisgazdák koalícióra léptek a fidesszel. Pedig a választásokig mekkora csatákat vívtak, aztán mégis lepaktáltak.
Hellcat
Ha a szoci "rombolás" után nehéz lett volna talpra állni akkor a fidesz után lehetetlen lesz. Ha ezeket egyszer a lámpavasra emeli a népharag akkora szarkupac fog utánuk maradni, hogy az unokáink is ezt fogják lapátolni...már ha nem lépnek le külföldre mint már most nagyon sokan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.