Egyre kellemetlenebb a kormánynak, hogy még mindig szabadon lófrál egy Fidesz-közeli bróker. Tarsoly Csaba ezért két napon belül előzetes letartóztatásba kerül – értesült a Hír24 kormányzati forrásokból. Állítólag erős kormányzati nyomás nehezedik a hatóságokra, hogy mielőbb letartóztassák a felelősöket.

A lap szerint a kormány már csak azért is szeretne gyorsan cselekedni, nehogy ráégjen az országos felháborodást kiváltó ügy, hiszen köztudottan Tarsoly nagyon jó fideszes kapcsolatokkal rendelkezett. Ugyanakkor a kormányzatnak az már nem jelentene problémát, ha a későbbi, bírósági szakaszban kiengednék az üzletembert az előzetesből.

A Hír24 arról is ír, forrásai szerint készül egy "lex offshore" törvénytervezet is, amely révén a brókercégek külföldi székhelyű vállalkozásban lévő vagyonát is zárolhatnák.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Csak nem azért kerülhet ilyen későn a lecsukásra mert eddig mentenie kellett a menthetőt. A takarításhoz idő kell.
A nyomozó hatóság miért nem az első napon vette őrizetbe ? Csak nem felső utasítás miatt kel várni ezzel az intézkedéssel egy pár napot ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Csak nem azért kerülhet ilyen későn a lecsukásra mert eddig mentenie kellett a menthetőt. A takarításhoz idő kell.
A nyomozó hatóság miért nem az első napon vette őrizetbe ? Csak nem felső utasítás miatt kel várni ezzel az intézkedéssel egy pár napot ?
bencemacska
@Sziszifusz: ma, 14:51

Szerintem nagyon fején találtad a szöget!!!
JAJMÁR
@Sziszifusz: 14:51 Így igaz, és felettébb érdekes, hogy továbbra is "bejár" dolgozni, hiszen elvileg nyomozás folyik... a minimum, hogy a helyzet tisztázásáig azonnal felfüggesszék a vezetőt!
A világ vicce, hogy "48 órán belül börtönbe kerülhet", addig is, bejár dolgozik egy picit és hol máshol, a tett helyszínén... mert Magyarország erősödik!
eugen4402
Egész eddig megfeszített iramban kerestek-kutattak valamilyen szálat, amivel az MSZP-hez köthetnék, de - úgy tűnik - valahogy ez a pasi nem szekfű-párti.
abacs62
Érdekes,, Hunvald, Hagyó, stb rabszíjon lett a ,,média" közvetítésével vezetve, ez az ügy (quaestor) akkora horderejű, hogy ezekre egy hajó horgonylánca is vékony lenne.Természetesen az ügy késleltetése a fidess érdekében kell hogy álljon, máskülönben még aznap börtönbe lökték volna őket,,
coni
Időbe telt amíg Tarsoly talált egy börtönviselt közmunkást aki hajlandó volt átvenni tőle a cég vezérigazgatói posztját. A cikk alaposan körbejárta:
444.hu/2015/03/24/kozmunkas-volt-es-bortonben-is-ult-a-questor-uj-vezerigazgatoja/
Aki Én
Nézd Csabikám. Tudod, van ez a Quaestor ügy, biztos hallottad. Tudod, ennek van új vezérigazgatója, egy makulátlan pedigrés vidéki üzletember. Na mindegy, majd bent úgyis összehaverkodtok. Az van, hogy közeleg Tapolca, tömegek követelik a pénzüket, ez a szerencsétlen gyagyás Tóni kiállt és felelősöket ígért, kártalanítást meg hasonló jókat a közelgő húsvét örömére. Tehát arra gondoltunk, hogy házi őrizetbe tennénk, ami tudom, hogy nem lesz egy leányálom a frissen kiürített 1000 m2-es házadban, de valahogy csak kibírsz két hetet. Kb annyi idő kell ahhoz, hogy ez a birka társadalom elfelejtsen egy ilyen kaliberű ügyet. Aztán kijössz és elmegyünk valahova kipihenni a stresszes napokat. Addig lemegy Tapolca is, és minden mehet tovább. Kösz a megértést haver...
...ja, az Orgovánnal mi lesz? Semmi. Ennyi pénzzel király lesz a sitten.
varrólány
"A lap szerint a kormány már csak azért is szeretne gyorsan cselekedni, "...

Már évekkel le van maradva a kormány , az ilyen öltönyös bűnözőkkel szemben!
gödörben
@coni: A börtönviselt is tükrözi a mai mo joggyakorlatát. A senki "gyilkossági kísérletért" 7év börtön, a valaki gyilkossági kísérlete szabálysértésnek átnevezve és felfüggesztett.
Arányok mi???
Egyébként már rég le kellett volna zárni vagyont irodát, igaz akkor nem lehetett volna pakolni, eltüntetni.
zöldszem
Már késő, már késő...
Ahhoz időben kellett volna kelnetek, az-az felébredtetek, csak vissza aludtatok!!! Egész két hétig mélyen nagyon mélyen aludtatok.
Nem, hallottátok, Tarsoly kipakolta a házat.
Azóta olyan helyre költözött, ahol nyugodtan hajthatja álomra a fejét.
Majd küld egy köszönő emailt, hogy segítettetek az eltűnéséhez!
nyanya001
A Simon 240 milliójánál milyen gyorsak tudtak lenni ezek a tetvek !
kukac50
Megvárták,hogy eltüntesse a pénzt! Vida Ildikó mikor kerül börtönbe?
kkalman
Itt már nemcsak a lóláb lóg ki, hanem az egész ló.
gödörben
@kkalman: Mert itt mindent meg lehet tenni büntetlenül.
eugen4402
@gödörben: A "Tetszik"-re klikkeltem, pedig csak az észrevételed tetszik, amiről szól, az egyáltalán NEM tetszik...
gödörben
Egyébként kit érdekel, hogy beültetik egy luxusbörtönbe, vagy háziőrizetbe kerül és él mint marci hevesen. pár év múlva pedig felmentik, hogy nem is történt semmi. Már most pedzegetik, hogy átminősítik a vádakat "nincs helye nyomozásnak, hanem marad egy szabálytalan pénzügyi tranzakció."
Yoda69
Sajnos a magyar ember torkan barmit le lehet nyomni. Annyira egyertelmu a fideszes kormanyzati kozremukedes, hogy az mar a napnal is vilagosabb.
Egy normalis orszagban, a kormanyfo mar lemondott volna. Nalunk meg semmi, siman ellopjak 150 ezer ember befekteteset, mig a sajatkent kezelt kozpent kimentik.
Es ezek pofaztak hogy az allam eltozsdezte a nyugdijvagyont.
silber13
@kkalman: Dehogy egy ló! Egy egész ménes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.