És arra jutottak, hogy világörökségi területeken sem tarthatnának nyitva az üzletek vasárnap. Állítólag a "beérkezett észrevételek" alapján döntöttek így, noha a közvélemény és az internet éppen ellenkező tartalmú észrevételektől hangos.

A világörökségi területekre is kiterjeszti a vasárnapi munkavégzés tilalmát a kereskedelemben kormány az Országgyűlés elé kedden beterjesztett törvényjavaslatban.

A javaslat indoklása szerint a beérkezett észrevételek alapján megállapítható, hogy a törvény szövege elvi alapon nem indokolható különbséget tesz a vasárnapi munkavégzés tilalma szempontjából a világörökségi és a nem világörökségi területen található üzletek között.

A kormány áttanulmányozta a beérkezett észrevételeket,

és álláspontja szerint ugyanazokat a feltételeket kell biztosítani világörökségi és nem világörökségi területen a kereskedelemben dolgozók számára – áll a javaslatban. A törvény a kihirdetését követő napon lép hatályba.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"A kormány áttanulmányozta a beérkezett észrevételeket,..." Jól van ge**k ! A többit már nem is érdemes elolvasi !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@nyanya001: Lehet, de szerintem már a nagy disznóságok is túl nyilvánvalóak. Sajnos nem mindenki számára. Sokallom azt a kb. 200 résztvevőt a cöfös rendezvényen..
nezelodo
Még elbarkácsolgatják egy darabig az el...szot jogszabályukat, aztán rákenik az akkori ellenségre, szóval nem lehettek biztonságba műkeresztények!
papa.49
Pontosan ezért írtam valamelyik nap, hogy olyanok a kormányon lévők mint az óvodások, ha valamit nem lehet toporzékolnak, hisztiznek, le kellene már cserélni ezt a balfax csapatot nagyon!!!
nyanya001
@Boszi27: Mondjuk ez is... A külügyminisztérium is megégetheti magát a Quaestor bukásával. Úgy tudjuk, hogy a csalással gyanúsított cégnél a Szijjártó Péter tárcája alá tartozó több állami cég is jelentős összegeket tartott. A minisztérium sajtóosztálya kérdésünkre közölte, a Külgazdasági és Külügyminisztérium is vezet számlát a botrányos cégnél, tavaly augusztus óta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.