És arra jutottak, hogy világörökségi területeken sem tarthatnának nyitva az üzletek vasárnap. Állítólag a "beérkezett észrevételek" alapján döntöttek így, noha a közvélemény és az internet éppen ellenkező tartalmú észrevételektől hangos.

A világörökségi területekre is kiterjeszti a vasárnapi munkavégzés tilalmát a kereskedelemben kormány az Országgyűlés elé kedden beterjesztett törvényjavaslatban.

A javaslat indoklása szerint a beérkezett észrevételek alapján megállapítható, hogy a törvény szövege elvi alapon nem indokolható különbséget tesz a vasárnapi munkavégzés tilalma szempontjából a világörökségi és a nem világörökségi területen található üzletek között.

A kormány áttanulmányozta a beérkezett észrevételeket,

és álláspontja szerint ugyanazokat a feltételeket kell biztosítani világörökségi és nem világörökségi területen a kereskedelemben dolgozók számára – áll a javaslatban. A törvény a kihirdetését követő napon lép hatályba.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"A kormány áttanulmányozta a beérkezett észrevételeket,..." Jól van ge**k ! A többit már nem is érdemes elolvasi !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
"A kormány áttanulmányozta a beérkezett észrevételeket,..." Jól van ge**k ! A többit már nem is érdemes elolvasi !
Clavigo
Kedves Qrmány..éljetek ti is "magánéletet"...mondjuk Harrachal,,vasárnaponként.oszt jó napot.
tivoli
Mindig csak azt halljuk, hogy a kormány így, a kormány úgy, Jó lenne tudni végre, hogy ki az a kormány?
JAJMÁR
@tivoli: 17:38 Nem tudod? A II. Orbán kormány idejét éljük... az Orbán és miniszterei, és a rengeteg államtitkár, és a még több tanácsadó... még olyan is, akinek papírja sincs róla, és a fidesködönöpé, hogy ki ne hagyjam! Meg az ilyen-olyan üzletemberek és bankárok, kinevezett és nem kinevezett ámde általuk elismert "fontos" emberek döntenek a mi sorsunkról.
(Tudom, hogy nem így érted, de így van :) )
JAJMÁR
@JAJMÁR: Javítok: dehogy II., ez már a III. Orbán kormány!
pbalage
@tivoli: én mindig azt hittem, hogy ormányról van szó. Mert ugye az elefántokat is mindig az a szar vezeti a fejük tetején.
simmering73
Mi meg arra a következtetésre jutottunk, hogy ezt a népnyúzó maffiakormányt el kell zavarni.
papa.49
@Horizont: Már nagyon itt lenne az ideje, hogy a kontár elkurmánynál bekopogtatna a rábasznyikov elvtárs!!!
Feraj49
Ugyan milyen észrevételeket tanulmányozott át a kormány ? Szerintem, csak azokat amelyek nekik tetszik. Hiszen az emberek 2/3-a lázad ellene balfékek. Itt is meg van már a 2/3-d mégis "tovább csináljátok" a hülyeségeteket. Kíváncsi lennék,most mennyivel többen mennek misére ?
Feraj49
@papa.49: 19,18-ra Ez a megfogalmazás elég "tömör" és frappáns . De ezek az"urak" nem beszélnek oroszul,nem ismerik " rábasznyikov elvtársat "mert mind angolt tanultak.De ettől már jöhetne.
papa.49
@Feraj49: Oda se neki majd jön a pógár és bemutat(kozik) nekik, meg nekünk is, mert a ,,bálanya,, szerepe megint csak az embereké lesz!!!
A mi életünket sanyargatják evvel is!!!
vonotok
Senkik vagyunk. Türrjük ezt a rengeteg megaláztatást, elsírjuk bánatunkat itt egymásnak. De ki menni a Kossuth-térre 200000- en és elsöpörni ezt a szennyet ashoz gyengék vagyunk.
nyanya001
Levonta a következtetést a nemzeti együttműködés keretében !
Mert a többség ellenzi, ezért a kormány bevezeti !

A magyar gazdaságnak több mint 10 ezer munkahelyébe kerül, a magyar államkasszának pedig több tízmilliárd forintos bevételkiesést okoz a vasárnapi nyitva tartás két hete életbe lépett betiltása - írta a Hospodárské Noviny című cseh gazdasági és politikai napilap kedden.
propeller.hu/itthon/3080699-levonta-kormany-kovetkeztetest-vasarnapi-zarva-tartassal

Remélem a legközelebbi választásig a választók is levonják ennek a baromságnak
a következményeit !
Boszi27
@nyanya001: Én is úgy látom, hogy amit a valódi 2/3 akar, annak pont az ellenkezőjét csinálják mé a leglényegtelenebb dolgokban is. Ez ilyen dackorszak, mint a gyerekeknél 2 éves kor körül. Közben botrány, botrány hátán napi szinten. A szennyest meg még csak nem is igyekeznek elrejteni. Sosem gondoltam, hogy így lehet "kormányozni" Európában a XXI. sz-ban. Kormányzást ""-be tettem, mert ez nem az, inkább a sakkozó veréb esete, és hogy az általam sokra becsült állatvilágnál maradjak, cölöpteknősök vannak minden kulcsfontosságú pozícióban, akik divatjamúlt kiskutyaként bólogatnak mindenre..
nyanya001
@Boszi27: Nekem meg az az érzésem, hogy ezekkel a baromságaikkal
akarják leplezni a nagy disznóságaikat !
Aki Én
A 2011-es ,,nem" hatástanulmányt kellett volna áttanulmányozni.
Boszi27
@nyanya001: Lehet, de szerintem már a nagy disznóságok is túl nyilvánvalóak. Sajnos nem mindenki számára. Sokallom azt a kb. 200 résztvevőt a cöfös rendezvényen..
nezelodo
Még elbarkácsolgatják egy darabig az el...szot jogszabályukat, aztán rákenik az akkori ellenségre, szóval nem lehettek biztonságba műkeresztények!
papa.49
Pontosan ezért írtam valamelyik nap, hogy olyanok a kormányon lévők mint az óvodások, ha valamit nem lehet toporzékolnak, hisztiznek, le kellene már cserélni ezt a balfax csapatot nagyon!!!
nyanya001
@Boszi27: Mondjuk ez is... A külügyminisztérium is megégetheti magát a Quaestor bukásával. Úgy tudjuk, hogy a csalással gyanúsított cégnél a Szijjártó Péter tárcája alá tartozó több állami cég is jelentős összegeket tartott. A minisztérium sajtóosztálya kérdésünkre közölte, a Külgazdasági és Külügyminisztérium is vezet számlát a botrányos cégnél, tavaly augusztus óta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.