Megtudtuk, csak a döntést hozták meg március 5-én, a tranzakció az utolsó pillanatban zajlott. Úgy tudjuk, csak a döntés született március 5-én arról, hogy a külügy cége, a Magyar Nemzeti Kereskedőház vegye ki a vagyonát a Quaestortól. Maga a tranzakció március 9-én történt, vagyis pontosan azon a napon, amikor a Quaestor bejelentette, hogy csődbe megy. Információnkra többször rákérdeztük a minisztériumnál, ahol azt nem cáfolták, mindössze annyit írtak, hogy: a Kereskedőház vezetői a pénz kivételről szóló döntést március 5-én hozták meg. Egy ilyen folyamat átfutása, lebonyolítása igénybe vehet néhány napot.

Forrás: index.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Pedig ha bent ragadt volna a lóvé, szíjj-ártó takonynak nem keveset kellett volna ülni ugyanis a 176 millás villa nem takarja be az okozott kárt.
A fóti polgármester faszinak nem volt ilyen szerencséje vagy fülese. Kíváncsi leszek hogy mászik ki a nem kicsi szarból.
bencemacska
@Dr. Felipe: ma, 17:56

Na tessék, hiába fideszes, neki nem szóltak!!!
silber13
HOPPÁ!!! Akkor itt lehet, valaki füllent, vagy netán nem mond igazat? Esetleg sumákol, vagy n- ne adj Isten - hazudik is, úgy egyénileg, mint csoportosan??Jesszusom!
human
@bencemacska: Csak egy fóti polgármester nem tudja úgy kimosni az ügyből a bankvezért, mint egy kormánytag.
bencemacska
@human: ma, 18:13

A szolidaritás ismeretlen náluk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.