A Fidesz "nem dől be" a szocialisták provokációjának, hiszen a baloldal volt az, aki a szocialista brókerbotrányban elárulta és cserbenhagyta a magyar embereket. A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez is eljuttatott közleményben reagált a baloldali pártok szerdai megnyilvánulásaira. Az MSZP, az LMP, a DK, az Együtt, a PM és a Liberálisok egyaránt a kormány és a miniszterelnök bírálatát fogalmaztak meg a Quaestor-üggyel kapcsolatban.

A Fidesz erre úgy felelt: "ők engedték, hogy zavartalanul működjön az évtizedes pénzügyi korrupció, a csaló brókerek eltüntessék mások pénzét és ezt meg is ússzák". Hozzátették: a baloldal emberei parlamenti vizsgálóbizottság előtt vallhatnak arról, miért hoztak olyan törvényeket, ami segítette, hogy zavartalanul működjön a pénzügyi korrupció. Miért nem ellenőrizték ezeket a cégeket? Mit kerestek ezek a brókerek a szocialista kormányok környékén, és mit keres az MSZP, Gyurcsány és Bajnai a brókerek céghálózatában? – sorolta kérdéseit a Fidesz.

A párt hozzátette: a szocialisták azt a miniszterelnököt próbálják most bemocskolni, akinek kormánya elszámoltatja a felelősöket, személyes vagyonukat is bevonja a kártalanításba és rendet tesz a brókerpiacon. Emlékeztetnek: az Országgyűlés már a jövő héten elfogadhatja a Fidesz vagyonzárolásról szóló törvényjavaslatát, amely szerint a zárolást már a folyamatban lévő ügyekre is alkalmazni lehet, és a brókerbotrányban érintett vállalatok cégcsoportjai, valamint a vállalatok vezetői, felügyelőbizottsági tagjai, könyvvizsgálói személyes vagyonukkal is felelni fognak az okozott károkért.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
...és ne feledkezünk meg a tatárok és a törökök felelőtlen gazdálkodásáról és annak felelőtlen ellenőrzési rendszeréről sem ! Ja, meg a komenyisták és a libsik is, ja, hogy miből gazdagodunk ? Titkosítva !
silber13
Egyre inkább bizonydággá válik, hogy a Fityisz nyakig benne van a xarban! Hiába is kapálódzik, csak még mélyebbre merül a trutyiba!
bencemacska
Szerintem legelőször az MNB Felügyelő Bizottságát kell felelősségre vonni, vagyonelkobzással összekötve.
Ja, hogy az nincs, akkor azt, aki anélkül GARÁZDÁLKODIK!
Yoda69
Eleg izzadtsagszagu vedekezes, ettol jobbra is kepesek voltak regebben a fideszes gecik.
Tarsoly egyertelmuen fideszes penzmoso ember volt aki most megbukott. Es ha lenne partatlan ugyeszseg Magyarorszagon most bukna vele a maffia part is.
Vizual
Lassan már az elmúlt 10 évről beszélhetünk FIDESZ ügyben. a 25-ből.
Senara
A Fidesz "nem dől be" a szocialisták provokációjának ... ami nem provokáció , hanem vád , itt megint a szokásos mellé beszélést olvashatjuk . Vád ... kormánytisztviselők finoman fogalmazva tiltott pénzügyi tranzakciókat hajtottak végre .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.