A Fidesz szerint újra baloldali provokátorok forgatják fel a fővárosiak életét. Így reagált a nagyobbik kormánypárt szerda esti közleményében a fővárosi Szabadság hídon tartott autós demonstrációra.

A Fidesz azt írta: "a baloldali provokátorok nem bírnak magukkal", az elmúlt évek sorozatos törvénytelen és erőszakos akciói után újra Budapesten balhéznak.

"A lényeg számukra, hogy káoszt okozzanak, az sem érdekli őket, hogy tízezrek estéjét keserítik meg" – fogalmazott a kormánypárt, kiemelve: sokaknak van elegük az ilyen provokációkból, hiszen senkinek nincs joga ahhoz, hogy mások mindennapjait elrontva próbálja elmondani politikai véleményét.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Magukat "jobboldalinak (?)" tartott vén, szenilis és demens provokátorok forgatták fel a békés Sümeg életét, amikor hívatlanul, de közpénzen megjelentek a településen és luxuskocsijaikkal és azok kipufogó gázaival örvendeztették meg a helyieket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Fütyiszek ti mit csináltatok mikor minden nap ott hőzöngtetek a Kossuth téren, vagy 4 hónapig, az ,,embereitek,, meg lucskosra xarták hugyozták a teret, az úgy jó volt, most ha KIÁLL 20 AUTÓVAL TÜNTETNI VALAKI MINDJÁRT TÍZEZREK ÉLETÉT AKADÁLYOZZA, NEM VAGYTOK TI TEJESEN HÜLYÉK???
abacs62
"orbán", ez még sem a TV-székház, mint a ti időtökben,
Dr. Felipe
Na fidelittaSSos köcsögök, munkára. Lehet gyártani a spicli feljelentéseket a főspiclinek.
F_Viktor
Nem jól olvastam a hírt, a magukat baloldalinak tartó provokátorok 11 autót gyújtottak fel, a hídpénzt szedőt kirabolták?

Akinek nem tetszik a fitymakkos unortodoxia, a napi hazugságok, a milliárdos mutyik ezrei, a Zemberek kifosztása, az baloldali provokátor?
Autókat kell borogatni, Budapestet lángba borítani, lopni, rabolni kell, hogy forradalmárokká váljanak a gec.k szemében?
nezelodo
Ezek a szerencsétlenek nem veszik észre, hogy már a többség röhög rajtuk, amikor rákezdenek gyurcsányozni, baloldali provokátorozni, közben a bíróságok sorra mentik föl a korábban ördögként kezelt baloldali meghurcoltakat. A törvénytelen cégeladásokat jegyző haramiák, sikkasztók, pénzintézetek lenyúlói, a mutyizások haszonélvezői meg szabadon flangálva komcsiznak. Orbánéknak tényleg nincs fogalma mi zajlik az országban, hamarosan elkaszálják önmagukat, és ettől még az sem menti meg őket, ha a portás is nemzeti lesz.
mariaberta
A jobb oldali provokátorok pedig HIVATALOSAN teszik tönkre az ország lakosainak életét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.