Az Országgyűlés Vállalkozásfejlesztési bizottsága levette hétfői ülésének napirendjéről Matolcsy György és Szijjártó Péter meghallgatását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha kíváncsiak lettek volna hova tűnt a 300 Mrd még akkor megkérdezték volna Tarsolyt amíg el nem tüntette a maradékot is a bizonyítékokkal együtt.
Aki Én
Ez valószínűleg azért történhetett, mert mindenre kiterjedő, komplex, mindenkit megnyugtató, minden részletet megismerni vágyó és a gyanúnak még az árnyékát is elkerülő vizsgálatról lehet szó ez esetben is.
Mondjuk a leginkább érintett MNB és külügy vezetőit miért is hallgatnák meg? Magára az elkövetőre is csak hetek múlva voltak kíváncsiak. Persze mindezt csak a teljesség és a hitelesség kedvéért.
Toby
Féltek, hogy ez a két darab g**i is kitálal őszinteségi rohamában !
Főlökött
Mily csoda, hogy leszavazták :) ! Nem lenne érdekük és a főgengszter is ezt adta Nekik utasításba(!), hogy le kell szavazni, így pártegységi felbuzdulással meg is tették ! Csak nem gondolták végig teljesen :)

Amúgy akkor kellene felelniük olyan nagyon kínos kérdésekre, hogy :

Közpénzt, melynek elhelyezése is adott - szabályozott (kincstárban lenne a helye) hogy lehet-lehetett szabadon 'megforgatni' brókerházon keresztüli ténykedésben ? A keletkező nyereséget pedig amit sajátjunkként - felfogásbeli pénzünkként kezeljük utána, amivel garázdálkodhatunk-garázdálkodhatunk szabadon, mivel mi szereztük, így az a miénk - elméletben, kikerül a közpénz hatálya alol-szerintük ! ?
Nem ismerős a szisztéma és a felfogás és ennek kivitelezése is ? Ami nem tiltott, az szabad...felügyelet hiányában...naná, hogy ezt teszem.
Tipikus MNB. mentalitás :) Feladatát nem tudja - nem ismeri - nem látja el, de jól el van. Befektett itt - ott, majd jó lesz egyeseknek...

Ha előre tudták, hogy bukta lesz, ezért is volt az utasítás, a kivételre, mely érdekes mód kp.-ban is történt :) Akkor mizus a kis-befektetőkkel ? Állítólag a kormány az embereket - kisembereket képviseli! Ők nem értek volna meg, egy értesítést ? Ezekszerint-felfogásuk szerint nem ! Mivel nem tették, nem értesítettek senkit, saját befektetéseiket mentették, amit igaz közpénből tettek, de annak eredményét, mint magántulajdont realizálták volna! Izgis témakör, csoda, hogy nem akarnak vizsgálatot erre ! ? Nem csoda.

Tudom, a mostaniak senkit nem hagynak az árok szélén :) Ezek szerint mindenkit berúgnak az árokba :( Ott vannak biztonságban, szerintük :)
Ez sajnos a valóság, jelenlegi tényleges ténykedésük ezt támasztja alá !

Már csak egy a kérdés ? Mikor lesz elég a szavazóknak, ebből az agyamentségből ?

Polt Úrat pedig csókoltatom, ha nem tudja miért, olvasgassa a Btk. / Büntető Törvénykönyv/ releváns részeit ! Azért, ja + a munkaköri leírását, mi lenne a dolga - feladata ! Nem részletezem, hosszú lenne!
Toby
A new-yorki Gambinó-család nem támogatta, hogy az FBI meghallgassa a keresztapákat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.