Az Együtt - a Korszakváltók Pártja szerint a vagyonzárolási törvény egy hatalmas blöff, ami nem rendezi a felelősségi kérdéseket és nem mondja meg, hogy a kormány hogyan kárpótolja a pénzüket elveszítő embereket. Erről Szelényi Zsuzsanna elnökségi tag beszélt keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ha adnak a bűnözőknek 2-3 hetet a takarításra - akkor igen.
human
Most volt az ATV-n az ügyészség embere. Csak megerősített abban, hogy valakik itt időhúzásra játszottak és a büntetésminimalizálás a cél.
1. szerintük ugyanis tanúként nem lehet kihallgatni senkit aki később gyanúsított lesz. A rendőrségi gyakorlatot pedig hibásnak minősítette élőben az ügyészség embere.
2. Miután kiderült, hogy Tarsoly vezetőcserével próbált szabadulni a felelősségtől még mindig nem vélelmezték a szökés vagy a bizonyíték megsemmisítésének lehetőségét.
3. Az interjúból arra lehet következtetni, hogy azért, mert Tarsoly egy börtönviselt emberre íratta át cégét nem lehet majd felelősségre vonni, mert az ügyészség szerint az átíratás semmis, ugyanis az illető korábbi ítélete miatt még nem vállalhatott volna igazgatói posztot. Tehát ez meg sem történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.