A rendőrség meghosszabbította a nyomozást a hatalmas tűz felelősei után, és meg nem erősített hírek szerint vizsgálnak egy korábbi privatizációt is. A Magyar Nemzet arra a következtetésre jutott, hogy a műemlék ház is az MSZP-SZDSZ-es korszak hagyatéka: a balliberálisok külföldi vállalkozásokkal kötöttek szerződést, akik nem teljesítették a kötelezettségeiket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Hát ez egy Magyar Nemzetes következtetés. Magukból indulnak ki. A baj csak nagyobb, ha még nagyobb bajt csinálna valaki. Nem látom értelmét a "logikájuknak" Talán mert nincs is.
nezelodo
Amilyen ügyek a fijjuk körül történnek, a végén még kútmérgezés is lesz az országban, amit a ballibsik nyakába varnak. De miért a gyújtogatás jut eszükbe a KISZ-es nemzedéknek? Ja a TV székház miatt!
papa.49
A magyar nemzet címen megjelenő ,,szennylap,, pontosan leképezi ennek a torz minden valós alapot képviselő elmebeteg társaságnak az összes balfaxságát, mindig más a hibás, ők sohasem!!!
Fiúk jó lenne már ha végre ,,FELNŐNÉTEK, ÉS VÁLLALNÁTOK A KÖVETKEZMÉNYEIT A CSELEKEDETEIKNEK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.