A Fidesz szerint a kormánypártok tapolcai képviselőjelöltjének egyik vetélytársa "egy álszent baloldali, aki csak a saját zsebére gondol", a másik pedig "egy vállalhatatlan szélsőjobboldali, akivel senki nem fog együttműködni". Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, egyedül Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje alkalmas és méltó az ott élők parlamenti képviseletére, neki a térség sorsa becsületbeli ügy.

Hozzáfűzte, Fenyvesi Zoltán már képviselőjelöltként lényegesen többet ért el, mint vetélytársai, példaként említette, hogy "a tapolcai kórház ügye rendeződik".

A vetélytársak alkalmatlanok és méltatlanok a térségben lakók országgyűlési képviseletére – mondta. A baloldali vetélytárs a vörösiszap-katasztrófa idején több más állása mellett a Mal Zrt. felügyelőbizottságában ült, míg "a valóban szélsőjobboldali nézeteket valló jobbikos jelölt a mai napig nem cáfolta náci tetoválását, a mai napig nem tudjuk, hogy mi a meztelen igazság" – fejtette ki a fideszes politikus, parlamenti alelnök.

Gulyás Gergely azt is hozzátette, hogy a korábbi veszprémi időközi parlamenti választás már döntött a kétharmad sorsáról, ezért a kétharmados többség a jövő vasárnapi tapolcai választásnak már nem tétje.

A Fidesz politikusa kérdésre megerősítette, hogy várhatóan Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök is személyesen részt vesz majd a tapolcai időközi országgyűlési választás kampányában.

A várható eredményt firtató kérdésre úgy fogalmazott, természetesen bizakodóak, mert egy versenybe csak így szabad beszállni.

Azzal kapcsolatban, hogy a kormány stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a csődeljárás alatt lévő Győri ETO FC Labdarugó és Sportszolgáltató Kft.-t és az ETO Park Kft.-t, Gulyás Gergely általánosságban azt mondta: szerinte csak olyan intézkedés történt, amely azt szolgálja, hogy az állam adott esetben a lehető legmagasabb áron értékesíthessen vagyonelemeket.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És ha az álszent baloldal egyesül a vállalhatatlan szélsőjobbal akkor megkapjuk a fideszt :D
nyanya001
Ami az álszentséget illeti az éppen rátok illik
ne is említsek mást mint a Harrach meg a kivetkőzött régi
komcsik gyülekezete a Fidesz !
nyanya001
Ez a duma eddig bevált, már váltani kellene
valami új szövegre !Persze, a mutyik után rátok égett a brókerbotrány is mi ?
Tetű banda !
Senara
Hetek óta álszent kereszténydemokratákról volt szó ! Kreatív válasz :-)) "egy álszent baloldali, aki csak a saját zsebére gondol",Mondja az aki a mutyizók országgyűlési képviselője .
Toby
""egy álszent baloldali, aki csak a saját zsebére gondol"

Így van ! Ez az álszent baloldali huzatja fel zsinórban az üres stadionokat, alkalmaz 100 tagú államtitkár-helyettesi zenekart, vásárolt 170 milláért Giccses Wigwamot, 70 millcsiért palotát a hugyos fiának, parolázik a Kvesztor pénzmosodával, vadászik 23 millcsiért, outdoorozik millcsi/éjszakánként, autózik el milliókat, bővítette a miniszterelnökséget 150 főről 260 főre, adott munkát a "külügyi sporttestvéreknek" , csinált milliárdost mészáros & mészáros mangalicából, utaztatja repcsivel a csókosi kört, vezet nyilvántartásokat a választókról, amortizálta a korházakat, amelyekben horgász-damillal varrnak, rühügve nyulta le a manyup-pénzt, zsarolta meg a "magyar embereket" és a "keményen dolgozó kisembereket" , titkosított minjden olyan szerződést és részletet, amely a "magyar emberek" zsebére megy, veszelkszik Brüsszellel, miközben tartja a mocskos mancsát az uniós pénzért, hogy a haweroknak szétoszthassa, szorgalmazta a mutyikat, tudomásával és támogatásával kapnak milliós támogatást aztok a "gazdák" akik a termőföldről csak annyit tudnak, hogy "lejjebb van, mint a fű " gyakorolt nyomást a bíróságokra, csinált gittegyletet az Alkotmánybíráságból, csak azokkal nem veszett össze eddig, akiket nem ismer !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.