Orbán Viktor állítólag meccset néz az ő örök dicsőségére emelt felcsúti stadionban. Iványi Gábor ételt oszt Dunaújvárosban. Felcsúton csónakázótavat tervezgetnek. A szegedi Ságvári Endre Gimnáziumot meg akarják fosztani a nevétől. Az országban a legmagasabb összegű mezőgazdasági támogatást Csányi Sándor és Mészáros Lőrinc kapta. Tömegével maradnak föld nélkül az évtizedek óta gazdálkodó családok. Ezerszám fognak éhen pusztulni a jószágaik, mert nem jutnak legelőhöz. Közben földet soha nem látott jogászok, műkörmösök, építési vállalkozók kapnak állami földbérleteket. Orbán Viktor tiszteletére Kazahsztánban honfoglaló magyarok lóra ülnek és koronás zászlót lengetnek. Fel sem röhögünk. A társadalom immunrendszere halott. Nem vállaljuk a felelősséget. Semmiért. Senki. Szolgák akarunk lenni. Ilyenek vagyunk.

Forrás: orditok.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Horizont: Szerintem meg nem kellene ketté osztani. Nincs az előírva, az országban sem, hogy itt élhetnek a jobb oldali, ott a baloldali szavazok. A tömegközlekedésen sem úgy van, hogy jobb oldalra a jobb, bal oldalra a baloldali szavazók ülhetnek. Elég volt a megosztottságból. Jó lenne egy olyan ország ahol demokrácia van. Egy olyan egység, párt vagy nevezzük bárminek. Aki vissza vezet bennünket az európai demokráciába.
Ma, ebben az országban az úgy nevezett demokratikus jogrend, már régen csirájában el van taposva, minden alárendelve egy önös diktatórikus rendszernek! Lehet konzervatív, vagy liberális kormány is, egy normális országban megvan mindkettőnek az előnye, és hátránya is, de a demokratikus alapelveket, és az emberi jogok tiszteletben tartását egyik se adja fel!
Európában működik! Itthon is meg kellene próbálni!
voltam
A mostani ún. baloldali pártoknak nagyon megfelel a mostani helyzet, különben tennének róla, hogy másképpen legyen. Az ő pecsenyéjük sokkal ízesebb, ha azt nem kell a néppel megosztaniuk.
zöldszem
@Horizont: Ady mondatai ,több mint száz éve írta a magyar sorsról:.." Itt ebben a kis szerencsétlen országban a segítség nem azoké,akik segítségre szorulnának,de a bilincs sem azoké,akik megérdemelnék. Itt a hazugság,megalázkodás a butaság az enyhítője az élet kínos terheinek.I" A jog,a hatalom a pénz nem a népet szolgálja, hanem mindig új urait. 100 éve!!!
gibgab
Azt gondolom, hogy az írás az egyén felelősségére akarja felhívni a figyelmet. Valamilyen szinten mindannyian felelősek vagyunk azért, ami ebben az országban történik. Talán a cikk fel szeretné rázni az embereket, mert mi van ma nagy általánosságban? Fásultság, közöny, gyávaság, megalkuvás, bezárkózás... Ami különösen döbbenetes, az az hogy a fiatalok (20-40 évesek) mennyire nem értik és nem érzik annak a súlyát, ami körülöttük zajlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.