Ha a következő három napban mindannyian elvégezzük a munkánkat, akkor vasárnap este Fenyvesi Zoltánnak fogják hívni a tapolcai választókörzet országgyűlési képviselőjét – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Tapolcán, ahol a Fidesz-KDNP jelöltjének támogatására buzdította a kormánypártok szimpatizánsait.

A kormányfő szerint vasárnap az időközi választáson olyan jelöltet kell megválasztani, aki tudja, mit kell tenni hétfőn, és akinek nem ér véget a tudománya "a vasárnapi hőbörgéssel".

Orbán: Ha elvégezzük a munkát, Fenyvesi Zoltán lesz a képviselő

A miniszterelnök – mint mondta – azt várja Fenyvesi Zoltántól, hogy "a következő három nap kemény munkájának eredményeképpen győzelemre vigye az ügyünket".

"Számunkra ez a döntés nem politikai", hanem becsületbeli ügy, "tartozunk vele" Lasztovicza Jenőnek, Fenyvesi Zoltánnak, magunknak, Tapolcának és a hazának – mondta Orbán Viktor a Malom-tónál összegyűlt mintegy 200 ember előtt.

A térség januárban elhunyt fideszes országgyűlési képviselőjéről, Lasztovicza Jenőről megemlékezve a pártelnök-miniszterelnök azt mondta, a politikus dicséretre méltó módon szolgálta Tapolcát és az egész országot. Ezután a tömeg néhány másodperces csenddel emlékezett meg az elhunytról.

Orbán Viktor megköszönte, hogy 2014-ben három választást is megnyerhetett a Fidesz-KDNP, de jelezte, "már nem 14-et, hanem 15-öt írunk, és együtt tanuljuk, hogyan kell ezt az országot jól kormányozni".

A Malom-tónál néhány tucat ellentüntető is volt, ők nemtetszésüket kifejezve folyamatosan fütyültek, bekiabáltak a miniszterelnök beszéde alatt, egyebek mellett azt skandálták, "hazudik, hazudik".

A kormányfő rájuk is kitért szónoklatában, úgy fogalmazva, hogy "vannak, akik azért jöttek, hogy elrontsák a mi jó napunkat". "Miután Magyarország egy szabad ország és demokrácia, még azt is szabad, hogy megpróbálhassák elrontani a mi jó napunkat" – tette hozzá.

A rövid kampányrendezvényen felszólalt a Fidesz-KDNP jelöltje, Fenyvesi Zoltán is, akit "Hajrá, Zoli" felkiáltással fogadtak a szimpatizánsok. Ő arról beszélt, nem mindegy, hogy a 2020-ig tartó európai uniós ciklusban rendelkezésre álló 12 ezer milliárd forintos fejlesztési forrásból mennyi érkezik a tapolcai választókörzetbe. Mint mondta, készen áll arra a feladatra, hogy minél több fejlesztési pénzt hozzon a térségnek.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Jut eszembe: húzd meg magad, mert jön a mumusod, Gyurcsány és megint veled fog fókázni!:-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Olyan ennek a Fenyvesinek az alkalmassága, mint amikor egy nőről tapintatosan mondják: Szereti a természetet és a zenét is. Ilyenkor baj van a nő szépségével, vagy nőiességével.
Clavigo
Megy a zsebbe-recska...azért a "Hajrá Zoli " besegíthetne...Végén még lefogy még kegyes Urunk a nagy munkában.
Fradigege
Hatalmas termeteikkel végig dzsanáznak a falun. Raj csávók.
Stancika
Azt elfelejtette a nagy Fehér mondani, hogy az iszapömlés utáni felajánlásokból is sportpályát építettek. Erre volt a legnagyobb szükség ugye? A maradék pénz vajon hol van? Az

ajkaiaknak megvan a józan esze, a Fidesz nélkül is boldogulnak, gyarapodnak.
volvós
www.hir24.hu/belfold/2015/04/09/igy-vertek-a-tuntetot-orban-beszede-alatt/

Figyelmetekbe ajánlom a szimpatizánsok szókincsét !!
az ellentüntetöt majdnem meglincseltél...pedig csak az
igazat mondta, illetve mutatta a táblán...
Különösen az öszhajú g...i ugatott igazi magyar
szavakkal...Hányinger a köbön !!
Viktorka meg zsebrebaszott kézzel pávatáncot járt !
Ajkaiak ébresztö !!! Ez a rozoga kormány b@szta el
azt a pénzt, amit az iszapkárosultak részére összegyüjtöttünk !
Ugyhogy aki érdekelt ebben, tudja hova kell tenni az X-et !
volvós
Fenyvesi : ...
."Mint mondta, készen áll arra a feladatra, hogy minél több fejlesztési pénzt hozzon a térségnek..."

VAgyis minél többet lopjon, csaljon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok