Ha a következő három napban mindannyian elvégezzük a munkánkat, akkor vasárnap este Fenyvesi Zoltánnak fogják hívni a tapolcai választókörzet országgyűlési képviselőjét – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Tapolcán, ahol a Fidesz-KDNP jelöltjének támogatására buzdította a kormánypártok szimpatizánsait.

A kormányfő szerint vasárnap az időközi választáson olyan jelöltet kell megválasztani, aki tudja, mit kell tenni hétfőn, és akinek nem ér véget a tudománya "a vasárnapi hőbörgéssel".

Orbán: Ha elvégezzük a munkát, Fenyvesi Zoltán lesz a képviselő

A miniszterelnök – mint mondta – azt várja Fenyvesi Zoltántól, hogy "a következő három nap kemény munkájának eredményeképpen győzelemre vigye az ügyünket".

"Számunkra ez a döntés nem politikai", hanem becsületbeli ügy, "tartozunk vele" Lasztovicza Jenőnek, Fenyvesi Zoltánnak, magunknak, Tapolcának és a hazának – mondta Orbán Viktor a Malom-tónál összegyűlt mintegy 200 ember előtt.

A térség januárban elhunyt fideszes országgyűlési képviselőjéről, Lasztovicza Jenőről megemlékezve a pártelnök-miniszterelnök azt mondta, a politikus dicséretre méltó módon szolgálta Tapolcát és az egész országot. Ezután a tömeg néhány másodperces csenddel emlékezett meg az elhunytról.

Orbán Viktor megköszönte, hogy 2014-ben három választást is megnyerhetett a Fidesz-KDNP, de jelezte, "már nem 14-et, hanem 15-öt írunk, és együtt tanuljuk, hogyan kell ezt az országot jól kormányozni".

A Malom-tónál néhány tucat ellentüntető is volt, ők nemtetszésüket kifejezve folyamatosan fütyültek, bekiabáltak a miniszterelnök beszéde alatt, egyebek mellett azt skandálták, "hazudik, hazudik".

A kormányfő rájuk is kitért szónoklatában, úgy fogalmazva, hogy "vannak, akik azért jöttek, hogy elrontsák a mi jó napunkat". "Miután Magyarország egy szabad ország és demokrácia, még azt is szabad, hogy megpróbálhassák elrontani a mi jó napunkat" – tette hozzá.

A rövid kampányrendezvényen felszólalt a Fidesz-KDNP jelöltje, Fenyvesi Zoltán is, akit "Hajrá, Zoli" felkiáltással fogadtak a szimpatizánsok. Ő arról beszélt, nem mindegy, hogy a 2020-ig tartó európai uniós ciklusban rendelkezésre álló 12 ezer milliárd forintos fejlesztési forrásból mennyi érkezik a tapolcai választókörzetbe. Mint mondta, készen áll arra a feladatra, hogy minél több fejlesztési pénzt hozzon a térségnek.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Jut eszembe: húzd meg magad, mert jön a mumusod, Gyurcsány és megint veled fog fókázni!:-))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Szóval csalás lesz? Ezt kell lepapírozni 3 nap alatt? :D
silber13
Már megint a zseb tiki-takiddal vagy elfoglalva? És már kendőzetlenül is csinálod? Te tényleg elmebeteg vagy!
silber13
Jut eszembe: húzd meg magad, mert jön a mumusod, Gyurcsány és megint veled fog fókázni!:-))
colibri
Nincs olyan munka a világon, amit a fidesz=Orbán már jól el tudna végezni, ezért képtelenség, hogy mandátumot szerezzen. Nap mint nap csalnak, hazudnak, mindenki érzi saját bőrén, ezért a most szavazók küldjék el Orbánt oda, ahova való!
human
Orbánról mindent el lehet mondani, de egy biztos. Szorgalmas. Kár, hogy az ország tönkre is megy miatta.
nemkati
Egy ilyen ember bízik a győzelemben, és kampányol a kutyája kölke mellett? Tapolcaiak, legyen eszetek, kire bízzátok magatokat!

Ez a gazember nemrég azt találta mondani:
"A magyar ember természeténél foga politikailag inkorrekt, vagyis még nem vesztette el a józan eszét"
Már megint veszi magának a bátorságot, hogy a magyarságot egyetlen, saját ítélete alapján, saját magából kiindulva minősíti. Pedig éppen nem a magyar emberre, hanem erre a szemétládára igaz, hogy politikailag inkorrekt. Pávatáncol, hazudik szemrebbenés nélkül, és még akkor is felhatalmazásról, hatalmas kormányzati erőről, sohanemlátott sikerekről papol, amikor csak a hülye nem látja, hogy elvesztette a bizalmat támogatói többségénél, és nyomorba döntötte az országot. Hűdefelmentapumpa!
nyanya001
Erről miért nem brekegett a kedves vezető ???
Rendőrségen a tapolcai fideszes vezetők telekcsere ügye.
fullank.com/index.php/belpol/1635-rendorsegen-a-tapolcai-fideszes-vezetok-telekcsere-ugye
nemkati
@nyanya001: Vitát a Fidesz, de főleg 0rbán soha nem vállal, amióta Gyurcsány 2006-ban a földbe döngölte. Hirtelen nem tud semmire hihetően hazug választ adni, csak ha előre megírják neki a szöveget, amit felolvas vagy előzőleg bemagol. Ez a nyomorult már soha semmilyen vitára nem fog senkivel kiállni, és a bandájának is megtiltotta. Rohadtul retteg, hogy elszólják magukat és valami kiderül a sok aljasságukból.
nyanya001
@nemkati: Emlékszel a Medgyessyvel törtét vitára ?
A is felmosta vele a padlót !
nemkati
@nyanya001: Magára a vitára nem, de arra igen, hogy abból is nagyon rosszul jött ki. Mára már sokkal dörzsöltebb, és van néhány hazug, és populista panelje, de egy talpraesett ellenfél még ma is sarokba tudná szorítani.
nemkati
@nyanya001: Sajnos, nincs más. Döglött az egész ellenzék. 0rbánnak meg Gyurcsány lenne az utolsó, akivel kiállna, a kollégista korából származó tartása Gyurcsánytól mit sem változott, és joggal.
zöldszem
Az elmúlt 5 évben sem dolgoztatok. Loptatok, csaltatok, mutyiztatok, brókereztetek, hazudtatok.
Kampány szöveg: Folytatjuk???
Most a három napon mit akartok dolgozni? Krumplit vetni? Mert azt tényleg lehet, mert ápr.4-én már a földben a helye!
Anna Mária
Egészen fura dolgok jönnek ki ennek az őrültnek a száján: munkának nevez egy háromnapos, intenzív hazudozást?!
verőce21
Olyan ennek a Fenyvesinek az alkalmassága, mint amikor egy nőről tapintatosan mondják: Szereti a természetet és a zenét is. Ilyenkor baj van a nő szépségével, vagy nőiességével.
Clavigo
Megy a zsebbe-recska...azért a "Hajrá Zoli " besegíthetne...Végén még lefogy még kegyes Urunk a nagy munkában.
Fradigege
Hatalmas termeteikkel végig dzsanáznak a falun. Raj csávók.
Stancika
Azt elfelejtette a nagy Fehér mondani, hogy az iszapömlés utáni felajánlásokból is sportpályát építettek. Erre volt a legnagyobb szükség ugye? A maradék pénz vajon hol van? Az

ajkaiaknak megvan a józan esze, a Fidesz nélkül is boldogulnak, gyarapodnak.
volvós
www.hir24.hu/belfold/2015/04/09/igy-vertek-a-tuntetot-orban-beszede-alatt/

Figyelmetekbe ajánlom a szimpatizánsok szókincsét !!
az ellentüntetöt majdnem meglincseltél...pedig csak az
igazat mondta, illetve mutatta a táblán...
Különösen az öszhajú g...i ugatott igazi magyar
szavakkal...Hányinger a köbön !!
Viktorka meg zsebrebaszott kézzel pávatáncot járt !
Ajkaiak ébresztö !!! Ez a rozoga kormány b@szta el
azt a pénzt, amit az iszapkárosultak részére összegyüjtöttünk !
Ugyhogy aki érdekelt ebben, tudja hova kell tenni az X-et !
volvós
Fenyvesi : ...
."Mint mondta, készen áll arra a feladatra, hogy minél több fejlesztési pénzt hozzon a térségnek..."

VAgyis minél többet lopjon, csaljon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.