A tapolcai választás három esélyese, a fideszes Fenyvesi Zoltán, az MSZP-DK-s Pad Ferenc és a jobbikos Rig Lajos csütörtök este vett volna részt az ATV-n megrendezésre kerülő jelölti vitán. Ám Fenyvesi ma este visszalépett a szerepléstől – értesült az Index.

Az újság szerint érthetetlen a Fidesz döntése, hiszen már a veszprémi választáson sem jött be az a taktika, hogy jelöltjüket gyakorlatilag bujtatták a sajtó elől. Ráadásul a kormánypárt tapolcai győzelme egyáltalán nem biztos: az elemzések szerint az MSZP-s és a jobbikos jelölt is egyformán jó esélyekkel indul.

Pedig a Fidesz komolyan veszi a kampányt: volt a térségben CÖF-rendezvény, kipróbálták az interaktív telefonos fórumot és csütörtökön maga Orbán Viktor is Tapolcára látogat.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Biztos nem fogadták el, az előre megírt kérdéseket. Mindenre meg még sem lehet azt mondani, "elmúltnyocév"GyurcsányBajnai"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Manhattan
Igen, ez volt az utolsó választási vita, amikor csúfos vereséget szenvedett Orbán.Hazudozásban viszont azóta is verhetetlen.
vonotok
Nem mer sem Ö, sem a " VEZÍR" vitára ki állni. mert az agyukban ott lebeg a színpad , amit Gyurcsány felmosott Orbánnal.
Tibor43
Fél,hogy nem a megszokott,hanem kellemetlen kérdéseket kap...
Aki Én
Orbán, 2014 május:
,,aki nem vállalja a vitát, az balek, az nem képes arra, hogy képviselje az országát."

Ki nem vitázik hosszú évek óta? Ki fél a nyilvános, élő vitától? Na és ennek mi az egyértelmű jelentése? A ,,sosem hazudtam életemben" típusú embereket könnyű szembesíteni hazugságaikkal, és ezt nem merik vállalni.
Abzug62
@zöldszem: De, a birkáknak lehet az elmúttnyócévre hivatkozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.