Orbán Viktor szerint Magyarország a befektetők szemében biztonságos, ennek is köszönhető, hogy az Apollo Tyers itt talált helyet a gumigyár felépítésére. A kormányfő Gyöngyöshalászon, az épülő indiai gyár alapkőletételén azt mondta: Magyarország Európa egyik leggyorsabban fejlődő országa. Orbán Viktor az alapkőletételen az ázsiai hagyományoknak megfelelően összetört egy kókuszt is, egy nagy kőtömbön. A miniszterelnök ezután Egerbe ment, ahol arról beszélt: 2018-ra a mostaninál sokkal könnyebben elérhetővé kívánják tenni a várost azzal, hogy egy négysávos autóutat építenek, amely az M3-sal köti majd össze Egert.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Orbán elvtárs...inkább fejelted le volna azt a kőtömböt.Oszt miből építesz 4 sávos utat,,mesélj már ?? A hanyatló EU. pénzéből?? Ki sem másztál még a kartell-gyanúból,,de már megint utat építesz ?? Semjén elküldhetné a körösztyén szájszagú pszhiho-dokiját Hozzád is.
lampa laz
Az egyik keggyorsabban fejlődő országa mi... a másik az ki? Csak nem Bulgária? Így már stimmel a dolog, mert ez bunkó mindig hátulról kezd olvasni.
papa.49
Az M3 utat igaz nem közvetlenül de most is összeköti Egerrel a Kerecsendről induló út, illetve a Makláron keresztül vezető út...
Egyébiránt ez megint olyan mint Pécs esetében volt az M6. nincs akkora forgalom rajta, a 4 főutat építsd meg te marharépa!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.