A Fidesz-frakció szerint a baloldal kampányakciót és olcsó politikai cirkuszt csinál több tízezer ember személyes tragédiájából és veszteségéből.

A kormánypárti frakció közleményben reagált a baloldali és liberális pártok által Quaestorban – Károsultak napja címmel szombaton tartott demonstrációra, amelyen a résztvevők egyebek között előrehozott választást, a kormány lemondását követelték.

A közleményben hangsúlyozzák: a baloldal ugyanúgy becsapja és megtéveszti a brókerbotrányok áldozatait, ahogy azt a csaló brókerek tették. A szocialisták egy évtizeden át tűrték, segítették és közpénzekkel hizlalták azt a pénzügyi korrupciót, amelyet a Fidesz-kormány leplezett le, és amelynek véget vet – emlékeztettek.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a mostani demonstráció élén ugyanazok álltak, akik kormányzásuk alatt brókercsalásokat segítő törvényeket hoztak, kormányzati pozíciókba ültettek, és 17 milliárd forint közpénzzel tömtek ki brókereket.

Ha a baloldalon múlik, ma az áldozatok kártalanítása sem történhetne meg, mert a baloldal képviselői közül tizenketten nem támogatták azt a törvényt, amely lehetővé teszi a brókerek, bűntársaik és az összes kapcsolt vállalkozásuk vagyonának zárolását akár visszamenőleg is – fogalmazott a Fidesz frakció közleményében.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Legjobb védekezés a támadás. De ez most nem fog bejönni.
Apropó: a fidesz már Kulcsár Attilával is igen jó kapcsolatokat ápolt. Emlékszünk: Kulcsár titokban Ádertől kért állítólagosan "poltikai" védelmet ? (2003)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@verőce21: Erősen töröm a buksimat, hogy ugyan mikor szólhatta el magét Gyurcsány? Segljj mán!:-))
Hellcat
Érdekes amikor az ellenzék végre ellenzékként viselkedik az rohadtul böki a fidesz csőrét...4 évig bojkottálni a parlamenti munkát ezzel akadályozva bármi féle előrehaladást az aztán rendkívül hazafias cselekedet volt.
human
@nyanya001: Ha az MNB fizetné az is a mi pénzünk lenne. Nem kellett volna a fidesznek hagyni ellopni a százmilliárdokat. Ennyi. Tudtak már régóta a Quaestor rossz helyzetéről egyértelmű, hisz állami pénzekkel próbálták feltőkésíteni.
Hellcat
@verőce21: Szar lehet elvakul fideszseggnyalónak lenni :(
verum
A Fidesz pedig kampányt csinál nyolcmillió ember tragédiájából!
Mézike
Mennyenek má' magukkal! Ki a fene fröcsögte tele az országot bajnai libáival? Na az a károsult emberekre épülő hazug kampány volt Bajnai ellen. csak azt feledték el Bajnainak semmi köze sem volt hozzá.
Most megint a bal oldalt rángatják elő + a jobbikot..., mert büdös a budi a felcsúti stadionos házikó mellett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.