Még a fideszes Tényi István jelentette fel Mészáros Lőrincet, miután Orbán Viktor jó barátja kihagyta vagyonnyilatkozatából, hogy milyen célból költött el 80 millió forintot, illetve szintén "elfelejtett" 300 millió forintos jövedelmet feltüntetni benne. Tényi a feljelentést a Fővárosi Főügyészséghez juttatta el, de ezt továbbirányították az V. és XIII. kerülethez illetékesség hiánya miatt – írta a VS.hu.

A feljelentés kálváriája ekkor sem ért véget: ugyanebből az okból a kerületekből is továbbítani kellett, így a Bicskei Járási Ügyészségen kötött ki. Ám itt nem várt akadályokba ütközött a vizsgálat: az ügyészség vezetője és beosztott ügyésze elfogultságot jelentettek be.

Indokaik szerint a feljelentett Mészáros Lőrinc, felcsúti polgármester rokoni kapcsolatban áll a Bicskei Járási Ügyészségen tisztviselőként dolgozó F. Cs.-vel, F. Cs. anyósának első unokatestvére. F. Cs. férjével és anyósával egy háztartásban lakik Alcsútdobozon, férje pedig a Mészáros és Mészáros Kft. alkalmazásában dolgozik, mely Mészáros Lőrinc cége

- írták.

A feljelentést így most a Székesfehérvári Járási Ügyészségre kellett eljuttatni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
."Minden ami ebben az országban történik azért a miniszterelnök a felelős!" Tudjátok ki mondta ezt? 2006-ban egy O.Viktor nevű ellenzéki vezér. A jelenleg regnáló kormányunk viszont semmiért nem vállal felelősséget. A Minisztériumok eltőzsdézik a költségvetés tartalék pénzét! Az adófizetők pénzét! A Te pénzedet! És kapnak egy fülest, hogy bedől a brókerség, akkor kimenekítik a pénzüket és készpénz formában, azaz forrópénz formában. Miért kell a külügynek készpénz, forrópénz? A keleti nyitás maffia kapcsolataihoz? Ezt kellene vizsgálni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@human: 4:03 Teljesen igazad van! Ahogy ez a hölgy is vakon szereti O.V-t, és inkább segitséget kér annyira meg szeretné védeni! Látja-látja a hibákat, de még mindig nem hisz a szemének, az agyának. Nem is tudom, minek kell ahhoz történnie, hogy nála is "elszakadjon" a cérna?
mate03
@Desischado: Nem tudtad? A klán mindig összezár! Olyan összefonódások vannak,hogy csak a jó isten tudná kigubancolni!Remélem lesz még a kutyára dér!
pistapapa
Az a véleményem,hogy ez a gázszerelő Orbán strómanja. Hozzá érkeznek a milliárdok,melyeket Orbán magának "tesz" félre. Lesz még itt nagy meglepetés rövidesen.
Desischado
@mate03: Dehogyis nem tudom! De azért remélem, veled, éss még sok becsületes emberrel együtt, hogy igazad lesz! A próféta szóljon belőled!

@pistapapa: Szerintem is. A jó ég tudja, miket mutyiznak a hátunk mögött, de én is remélem, eljön majd az elszámoltatás napja!
human
@pistapapa: Nem is lehet itt másról szó.
Az is nagyon beszédes, ha megnézzük, hogy mekkora helycserék bannak a Puskás Akadémia támogatói ranglistáján. Az OTP kivonult, bejött Mészáros és Mészáros mint támogató. Ezek után egyetlen jobboldali sem jöhet azzal, hogy a Puskás Akadémia nem pénzmosodaként működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.