Különösen jól járt Andy Vajna és Szima Gábor azzal, hogy elnyertek hét kaszinókoncessziót is tavaly. Ennek köszönhetően ugyanis kizárólag ők lettek jogosultak arra, hogy az online szerencsejáték piacot is üzemeltessék – írta az atv.hu.

Minderről egy 1999-es törvény rendelkezik, amely szerint online szerencsejáték szervezését kaszinó és kártya esetében „kizárólag Magyarország területén található játékkaszinó üzemeltetésére szóló koncesszió jogosultja részére engedhetik át”. Ez azt jelenti, hogy csak kaszinókoncesszióval rendelkező személyek szervezhetik az online szerencsejátékot.

A Magyar Szerencsejáték Szövetség volt elnöke, Schreiber István azt mondta az atv.hu-nak, hogy így a nagyobb lapok, mint a Pokerstars vagy a Bet365 kénytelen lesznek Vajnáék cégén keresztül működni, amennyiben folytatni kívánják tevékenységüket Magyarországon. Vajnának és Szimának egyébként koncessziója révén lehetősége van arra is, hogy külföldi cégekkel szerződjenek, így könnyen lehet, hogy a hasznot végül nem a magyar állam, hanem magánszemélyek tehetik zsebre. Schreiber arra is rávilágított, szerinte valószínű, hogy háttéralkuk fognak születni és a piac átláthatatlanná válik.

Míg Andy Vajna filmügyi kormánybiztos Budapesten öt, Szima Gábor vállalkozó két kaszinót nyithatott: egyet Nyíregyházán, egyet pedig Debrecenben. Velük ellentétben az állami Szerencsejáték Zrt. – mivel nem tekintette a kormány megbízható szerencsejáték-szervezőnek – egyetlen koncesszió jogát sem nyerte el.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nahát, ki hitte volna???Nem kicsit lóg ki a lóláb hazugovics!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@nyanya001: Háááát, röhögőgörcsöt kaptam, a Farkasréti temető előtt vettem egy árustól virágot, csak úgy a szabadban van a nénike, nincs bódéja. Mi is történt ? Ott van a földön mellette a pénztárgép!
papa.49
A pénz kb. 10% a télapóé, a többi megy a fütyiszhez!!!
Desischado
@mate03: Inkább nem képzelem el, mert a vérnyomásomat és a cukromat féltem!
evacica
Hiába Vajnának itt van Amerika!Ennyit ott nem tudna keresni mint itt, megéri neki itt élni,nekünk kevésbé!
mariaberta
@evacica: Ezért nem megy "haza", mert itt ő a legfőbb "megélhetési bevándorló".Amikor itt nagy sz-ban volt az ország, megélhetési kivándorló volt, Hiába, vannak még hazáját hőn szerető, becsületes hazafiak. No meg tudja, ha már visszajött, tudja hova kell dörgölőzni és fényesre nyalni bizonyos ülepeket.
dr. prédikátor
Affene!!! Ennyire üres a fütyi-sz kasszája???Valahonnan csak elő kell teremteni a lóvét!!!A viktor szopkin meg ez a vén majom nagyon együtt van!!!Vajon amerókába is ilyen nagyfiú lenne?? Vagy ott már rozsdásodna a lakat a cella ajtaján???Vén szarházi megélhetési bevándorló!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.