Martin Schulz, az Európai Parlament (EP) elnöke szerdán Strasbourgban közölte: telefonbeszélgetést kezdeményezett Orbán Viktor miniszterelnökkel a halálbüntetésről szóló kijelentései miatt.

Az EP szerda délelőtti ülésének kezdetén Jörg Leichtfried osztrák szociáldemokrata EP-képviselő első felszólalóként, a nemzetközi média jelentéseire hivatkozva azt mondta, hogy Orbán Viktor felvetette a halálbüntetés visszaállításának gondolatát.

Schulz Leichtfeldnek adott válaszában közölte: ő is olvasta az erről szóló beszámolót, és kezdeményezte, hogy telefonon beszélhessen a magyar miniszterelnökkel.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez a halálbüntetési mizéria csak gumicsont. Szükségtelen és értelmetlen vita. Eltereli a figyelmet a valóban fontos témákról. Egy dologra alkalmas: a legaljasabb és leggusztustalanabb emberi ösztönöket szítja fel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Freewolf: 12:17 Nem tudom eldönteni: tényleg nem érted, vagy nem akarod érteni a hsz-met?! "Tanácsadó nem közalkalmazott", ahogy irod. Hát pont ez az! Hivatalosan senkivel sem áll semmilyen jogviszonyban, munkaviszonyban, tehát felelősségre nem vonható, mégis ő "osztja" az eszét O.V-nak. És ez nem egy baráti csevely a sarki kocsmában?! Ezek a "sugások" nekünk, M.o-n élőknek igen sokba kerül. A parlamentbe állandó belépője van, sőt emlékeim szerint még diplomata utlevele is volt, de miért?! És Téged ez hidegen hagy?! Nem zavar, hogy egy olyan ember O.V. szinte első embere, akinek nincs legális keresete, esetleg "feketén" kap fizetést (ami ellen nagy pofával harcol O.V., majd ő "kifehériti" a gazdaságot!) és mégis láthatóan jól él?! Hinni szeretném, hogy látod ezeket.
Freewolf
@karma1: Én úgy vettem észre, a troppauer nevű mocskolódik, köpköd itt. Egyébként annyi jogom van itt lenni, mint neked! Így tűrhetsz, vagy moroghatsz! Te döntöd el!
karma1
@eszegfu: Hagyd a fenebe, dagonyazik a sajat hulyesegeben, csak azt nem veszi eszre, hogy eddig meg tevedesbol sem kapott egy lajkot sem... Mindegy, ezt adta ki neki a partja, hadd csinalja... Pont olyan, mint a brokkoli vagy melyik gemuse volt, allandoan valami baromsagot irt, aztan magatol elmaradt, mert rajott, hogy semmibe se veszik... Freewolfot is hagyni kell, oszt belefulladhat a sajat erdektelensegebe,...:o)))))
eszegfu
@kakaósbögre: 16:06 A minőségre, vagy a mennyiségre gondolsz?
mariaberta
Csak úgy mellékesen jegyzem meg, Orbán bedobta ezt a halálbüntetés témát gumicsontnak, rágódjon ezen a magyar balga, addig sem foglalkoznak a brókerbotrányokkal. Mert mint kiderült miniszterelvtársakat is erősen érint ez a kényes téma, és mint a mellékelt ábra mutatja,most minden bel- és külföldi hír csak ezzel foglalkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.