Kaposvár fideszes országgyűlési képviselője szerint "a kaposváriak lesújtott közössége szinte egyöntetűen kiált a halálbüntetés után".

"Nem tudok Kaposváron vagy a környéken egy olyan emberrel találkozni, aki ne azonnal fogalmazná meg a halálbüntetés igényét" – mondta Gelencsér Attila szerdán a "Le a fóliával! Halálbüntetést az elkövetőkre!" címmel Kaposváron tartott sajtótájékoztatón. Hozzátette: "az én személyes erkölcsi érzékem szerint is az ilyen aljas indokkal elkövető, különös kegyetlenséggel gyilkoló embernek a halál a méltó büntetése".

A kaposváriak elvárása, hogy "méltó büntetést, a lehető legsúlyosabb ítéletet kapja az elkövető" – hangsúlyozta a politikus az egy héttel ezelőtt egy kaposvári trafikban történt gyilkosságról, egy fiatal eladónő haláláról szólva.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Az EU-ban nincs halálbüntetés, tehát az arról szóló vita előtt a tagságot kell megszüntetni, különben az Unió úgy kaszálja el harcos Orbán bármilyen törvényét, mint azt általában szokta.
Az EU tagság megszüntetéséhez népszavazás illene, tekintve, hogy azzal léptünk be.
Mindezt természetesen minden halálbüntetésért kiáltó Fideszes tudja. Ez csak a parasztvakítás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
ilyen igényt ? :-(((((((((((((
Ez nem igény hanem nemzetközi egyezmények kérdése :-((((((
zöldszem
Az EU-ban nincs halálbüntetés, tehát az arról szóló vita előtt a tagságot kell megszüntetni, különben az Unió úgy kaszálja el harcos Orbán bármilyen törvényét, mint azt általában szokta.
Az EU tagság megszüntetéséhez népszavazás illene, tekintve, hogy azzal léptünk be.
Mindezt természetesen minden halálbüntetésért kiáltó Fideszes tudja. Ez csak a parasztvakítás.
verum
Orbán megint meglovagolja az emberi butaságot, az alantas indulatokat és a gyűlöletet.
És mire észbe kap a zöm, addigra már benne vagyunk a kátyúban.
És egyre mélyebben.
Hellcat
Be kell állni vakon a vezír mögé mert külömben jön a bünti...
m.macskosz
Bár esélytelen, hogy eu-s tagként nálunk bevezethetnék a halálbüntetést,
de azért a fideszesek is belegondolhatnának, hátha maguk alatt vágják a fát...
Anna Mária
Nem meglepő, hogy a képviselő úr heccel, hiszen fideszes.
Anna Mária
@zöldszem: Az EU-tagság megszűnésének rettenetesen fognak örülni mindazok, akik Nyugat-Európában találtak munkát, megélhetést, jövőt - és a hozzátartozóik is, akiket támogatnak.
Remek ötlet az EU-tagság megszüntetésének irányába kormányozni az országot, csak gratulálni lehet a zseniális Orbánéknak. :(((
eugen4402
Nemcsak az EU- tagság miatt, hanem az ENSZ tagságunkból adódó kötelezettségünk (az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata) folytán sem lehet visszamenni a pattintott kőkorba. Az élethez való jog szent, még a KDNP szerint is.
Anna Mária
@eugen4402: De hát mégis mit tehetne Orbán, ha az istenadta nép nyilvános akasztásokat szeretne nézni! Meg kell hajolnia a többség akarata előtt! :)
Senara
Off kurvára rühelem ha egy férfi nem tud nyakkendőt kötni azt még jobban ha ilyen igénytelenül viseli ...on elnézést a többi szóra sem érdemes **** passzírozás .
eugen4402
@Anna Mária: Orbán tegnapelőtt(?) beszélt a felelősségről. Ha tudná egyáltalán, hogy mit jelent ez a fogalom, akkor nem dobna be ilyen lehetetlen ötleteket. Mert bizony az "istenadta nép" hajlamos magáévá tenni, aztán megint jöhet a kínos magyarázkodás, hogy nem engedi az EU, meg tiltja az MLSZ, meg különben is a Gyurcsány az oka...
lampa laz
@Mirabilis: nem, hallgatott mint xar a fűben, csak azután mert megszólalni, és a város vélményére is hivatkozni, hogy az az idióta vezére hülyeségeket dumált már megint.
Anna Mária
@eugen4402: Orbánnak fogalma sincs, mit jelent a felelősség. Ő csak egy ócska kis politikai kalandor, bármivel hazárdjátékot játszik, ami a kezébe kerül.
dömdödöm
A kaposváriak elvárása, hogy "méltó büntetést, a lehető legsúlyosabb ítéletet kapja az elkövető" – hangsúlyozta a politikus az egy héttel ezelőtt egy kaposvári trafikban történt gyilkosságról, egy fiatal eladónő haláláról szólva.

és azt is rúgják jól p...án aki ezt az egész eszement marhaságot kitalálta .:-(((((((((((((((((((((
silber13
Tudja ez a pudingfejú, hogy a halálbüntetés bevezetése mivel jár az ország számára? Fingja nincs róla, mint ahogy a kretén csúti viziló sem hiszi, hogy az U meglépné ezt! Pedig meglépi!
m.macskosz
@Senara: :)
Szintén off, de én meg azt rühellem, ha valaki igényes, nyakkendőt is tud kötni, de nem férfi.
eugen4402
@Anna Mária:19:45 Precízen fogalmaztál, így igaz, ahogy írod. Ma délután eszembe jutott egy vigasztaló hasonlat a Nagyúrral kapcsolatban: olyan, mint egy másfél éves munkaköpeny. Nemsokára lejár a kihordási ideje...
justhpeter
Szerencsétlen képviselő akar egy pár orbánpontot begyűjteni, semmivel nem okosabb mint a többi gagyi, lásd Kósa mekkmestert.
coni
Aki 20 ezer Forintért kiolt egy emberéletet azt nem állítja meg a halálbüntetés, mert el se jutna az állati tudatáig. Egyre több ilyen ember van, ezt kéne megvizsgálni, milyen körülmények csinálnak a magyarokból állatot (ugyancsak sántosi "állat" volt Szita Bence gyilkosa).
karma1
@Anna Mária: 19.27-re: Ja, a "circus et panem"-bol mar "panem" sincsen (kenyer), tehat TENYLEG mar csak a cirkusz maradt, ugy latszik, Afrikabol nem tudnak oroszlanokat berelni a gladiatorjatekokhoz, ugyhogy marad a szimpla akasztas, hogy a nep is szorakozzon valahol...:o(((
karma1
@eugen4402: 20.06-ra:Dragam, megcsinaltad a napomat! Mindjart mennem kell dolgozni, nathas vagyok, (epp kitoroben a megfazasom), el van dugulva az orrom, vizes a szemem, nem hallok semmit a szinten eldugult fulemmel, de egesz nap a munkakopany "kihordasi idejen" fogok rohogni, es a kozeli (le)valtas jegyeben az egesz napom vidam lesz!!!...:o)))) (Egyebkent nalunk is 2 ev az uniformis kihordasi ideje. Hogy ezt ki a franc talala ki??? Plane nemzetkozileg?...:o)))))
craven
ez a faszi kiakarja baszatni ma.o.ot az eu-ból!
eugen4402
@karma1: 22:00 Őszintén örülök, hogy egy cseppnyit segíthettem a terápiában.
Javaslom, hogy egy hétliteres fazékban forralj jóféle vörösbort, ahogy kell, szegfűszeggel, fahéjjal, az garantáltan használni fog. Mielőbbi gyógyulást!
legacy
Csak rá kell nézni erre a tenyérbe mászó arcra, és a baseballütő magától ugrik az ember kezébe.
eszegfu
@eugen4402: 20:26 Igazad van: már nem csak a széle rongyosodik, a közepe is!
eugen4402
@eszegfu: Tudom, a Bölcsek Tanácsa nem szívesen barátkozik meg ezzel a gondolattal, de keserű szájízzel bele kell törődniük, hogy semmi sem tart örökké. Még akkor se, ha gránitba véseti a törvényeit...
eszegfu
@eugen4402: Én is csak ezt remélem! Klf. intézkedéseikkel, törvényeikkel ugy gondolták
- na persze én is! -- bebetonozták magukat több évtizedre (talán még az "átkos" 40 évnél is többre). Most meg egyre többször látom: maguk alatt vágják a fát...de ezt mintha ők nem vennék észre.
magyarbakancs
Ilyen vereséggel kellene beszélni mondjuk a daganatos betegek diagnosztikai eszközpark meg újításáról.
Lásd CT-MR készülékek.
Vagy mondjuk a szak személyzet fizetéséről.
Vagy közutak állapotának javításáról.
Vagy rabszolga-közmunka hatékonyságáról.
Ezek értelmesebb dolgok mint a halálbüntetés gumicsont csócsálása drága képviselő úr.
eugen4402
@eszegfu: Az biztos, hogy a kezdeti magabiztosságuk mára eltűnt. Ha néha valamelyikük kamera elé merészkedik, valahogy a mocsárba tévedt szerencsétlen menekülő rémült szemeit látnám. Egyszerű kérdésekre is kétségbeesett evickéléssel keresik a választ, közben egyre mélyebbre süllyednek.
karma1
@eugen4402: Draga Baratom, nagyon koszonom, latom, a tobbiek kozul masik harman is vagy nathasak, vagy szeretik a forralt bort...:o))) Ha a ketto egyutt jelentkezik, akkor azt kuranak hivjuk...:o))) Sajnos, nem iszom, csak Ujevkor egy fel pohar pezsgot, tehat marad a tabletta,...:o((((
De nagyon koszonom meg egyszer...:o)))
eugen4402
@karma1: Szóra sem érdemes, akkor csak egy virtuális proszitra emelem a csészémet. Gyógyulj hamar.
karma1
@eugen4402: Koszonom, Kedves, de meg mindig eleg pocsekul vagyok, most szombaton indul a vadkacsavadaszati szezon, es az emberek esz nelkul vasarolnak, tehat ma (is) rengeteget meloztam,...:o((((
eugen4402
@karma1: Indul a vadkacsavadászat? ...Jesszusom, csak nem meghívtátok a Semjént és a Lázárt??? :))) Utoljára a Kósa járt felétek, vagy tévedek?
karma1
@eugen4402: Nem tevedsz, Kedves, bar kosa Aucklandben volt az AC/DC koncerten, es az tolem 1600 km-re van tolem,...:o))) A kacsavadaszat minden evben majus elso szombatjan kezdodik, a vadaszok kb. 3-4 hettel ezelott az idopont elott elkezdik beetetni szegeny vadkacsakat, aztan szombaton kora hajnalban beulnek a pocsolya szelen kiepitett kamuflazs vadaszlesbe, es az elso vilagossagnal elkezdenek lovoldozni, estere pedig hazaternek, ahol ilyenkor mindig oriasi csaladi vacsora van... Oda tomjenzsoti nem volna jo, mert lovat nem tudna ott eldugni, o pedig vagy luxusauton jar, vagy feher lovon...:o))))
eugen4402
@karma1: A zsótinak szerezhetnél egy hintalovat, azt könnyebb elrejteni a nádasban. :))) Olyan kacsahívogató sípot is használnak, mint az USA-ban?
Kérlek, ne átkozzál el, de a Kósa Rollingstones koncertre ment Aucklandbe, vagy rosszul emlékszem?
karma1
@eugen4402: Eloszor is, en senkit nem atkozok el, mert az atok MINDIG visszaszall arra, aki kuldi!...:o))) Viszont TE emlekszel jol, es Rolling koncerten volt, de mikor hazajott, azzal dicsekedett, ha var meg egy hetet, akkor az AC/DC-re is elmehetett volna,...:o)))) Mondom, hogy mindenem nathas, valoszinu a fejfajas okozza a felre-emlekezest, hihi...:o))))

Igen, ugyanolyan kacsahivogato sip is van, rendkivul rusnya gagogo hangot ad, es csalikacsakat is lehet kapni a vadaszboltban, szepen kifestve, sot, "robo-kacsat" is, amit felhuznak, es a labai ugy jarnak korbe, mint a gozhajo kereke, na, ezekre a decoy kacsakra szallnak a pocsolyak fole azok a szegeny madarak, es akkor lovik le oket. Allitolag eleszik a fuvet a birik es a tehenek elol, ezert kell ritkitani oket. (Mondjuk, tenyleg van beloluk boven...:o)))
eugen4402
@karma1: Gyönyörű élmény lehet egy ilyen népünnepély, bár szerintem így nehezen fogsz kikecmeregni a náthából. Azt a sípot csak azért kérdeztem, mert valamikor olvastam Vitray könyvét az USA-ban töltött tanulmányai közben átélt élményeiről, és ez a síp eszembe jutott.
karma1
@eugen4402: Atyavilag, micsoda memoria!,...:o))) En meg most arra sem emlexem, hogy tegnap mit ettem reggelire!... (Na, ez csak egy vicc vo't!... Nem is reggeliztem!...:o)))
eugen4402
@karma1: Kutya fülét se' ér a memóriám! Amire kellene, arra nem emlékszem, ami lényegtelen, az azonnal beugrik.
karma1
@eugen4402: Sajna, az en hozzaallasom is hasonlo...:o)))
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Szia miniszter uram !
Család, egészség rendben ? A többi nem számít :) Ezeket úgyis túléljük !
micfild
@zöldszem: Ne adj ötleteket kérlek, mert amilyen idióta ez a nép, simán megszavazná az EUból való kilépést is. A teljesen idióta, abnormális kevéssé épelméjű fidesznyikek, akik hatalmon tartják ezt a népnyúzó bandát, akár még éhen is döglene annak érdekében, hogy kedvenc tevékenységét végezhesse élete végéig...- nevzetesen azt, hogy orbánsgét nyalja...
Más nem számit ezeknek a zembereknek.
Mézike
@profon: @Pálinkafőző Rézüst: Halló! A pénzügyminiszteretektől elfeledkeztetek?
Toby
Nem kell felülni minden, a kóborló birkákat visszaterelni szándékozó ősbaromságnak !
Ez a parazita példány is tisztában van azzal, hogy az uniós tagsággal bizonyos normák elfogadása is együttjár és ezek felrúgása nem annak függvénye, hogy sikerült-e dugni az éjjel.

Ami valóban ocsmánnyá és piszkos aljasá teszi ezt a kócsagot, az pontosan az, hogy a túllihegett "senki ne lásson sehol bagót " elmebeteg és hatástalan hülyítésről és a felelősökről akarja terelni a figyelmet egy idóta elkövetőre !
Ezzel persze hülyének nézi a saját nyalogány birkáit, de ez nem zavarja...a birkákat sem !
profon
@Mézike: Sajnáljuk de csak a nemzetgazdasági tárca maradt. Egye fene jegybankelnökre is szükségünk lesz ! Nincs harag ? :)
Mézike
@profon: dehogy! Péééénz aztat szeretem! :-)
Mézike
@Pálinkafőző Rézüst: Azé egy kis aprót csepegtessél mán' nekem is... :-)
profon
@Pálinkafőző Rézüst: @Mézike: Kedves Pentések, kedves Pentésnők, tisztelt Szelényeink, Matláfok!

Engedjék meg, hogy a Hanarvekényési Pörge-mörge részéről így elpüfélhessem Önöknek a Hanarveknyésiek szívből jövő sunyáit.

Meggyőződésem, hogy e mostani bélgamáción nyílvánosan is elpotálhatjuk, hogy noha a vronyás idén szilanyásként jött, a gárzaki mégis elegendően telmekós, és már herfel a dumó, elvtársak. Idén már zselenyákkal pötéltük a poslát, a posla bényét, és a poslabényen belüli rugányt. Nem hiába zodáltuk a dernyét. Rogodásaink, zögördéseink most már végre kumálnak.

A magam részéről kifetyélhetem, hogy nem doláztuk el a herfelést, eleget tettünk a harmadik szusonkó meléinek, így aztán bízvást számíthatunk tilmanóra és egy kevés poslára is. A posla bénye idén talán kevesebb lesz, mint tavaly, de felgyumáltunk helyette elegendő bélges menát. Ezen a téren nincs, és nem is lehet palizsánkos bélganyáz vagy bármi féle selga-velga.

A dölmenés, a következetes dölmenés folyik tovább, és ebben a KISZ-szervezet is vetlás. Vetlás, mert a hanarveknyésiek érzik a tocsolákban rejlő folonyát. Innen ígérjük, hogy gereten lesz a durmák, a bolonyként vezéljük a csumót, és nem engedjük a podolcs lenyán.

Erről a helyről is felnyihorlunk, és furákkal élünk a legmagasabb szedál felé, vezélje keresztül a Pörge-mörgeiek dödéjét. Mert mi büszkék vagyunk a dödénkre. Ez a döde a mi dödénk. Ahogy azt Töcsek, a nagy Pöde mondta: Inkább ma több döde, mint holnap még kevesebb pumó, elvtársak.

Végül köszönöm, hogy fölszügyélhettem a dézermannt, és kívánom az egész bélgamációnak, hogy még nagyon sokáig desledonyáljon a ribán.

Éljen a bedő, éljen a törentárpödle, éljen a tonásmenásvekernye, éljen a nyefke.

Köszönöm.
Pálinkafőző Rézüst
@profon: ez egy igen szép székfoglaló volt! Ezen beszéd után már csak üres székre ülöndhetté rá, hejszen, dejszen, aki ott ült, ezt olvasván, ki, és lefordult a székiről...Esetleg székelni valója támadt , ahová nem vihette a székét, mert, az igen bonyolult lett volna, hiszen berittyentett a jószág,,,..
Éljen az új Miniszterelnök! A pénzügyér még én vagyok, ugye, Nagyuram? :) Nem kuncsorgok, csak úgy mondom...:)))
profon
@Pálinkafőző Rézüst: 2 dolog örök. A másik az adótartozás ! :))
Pálinkafőző Rézüst
@profon: nájn! A kocsmában komolyabban veszik...:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.