Tízmilliókkal támogatta saját szervezetét Farkas Flórián az ORÖ költségvetéséből Az ORÖ állami működési támogatásából finanszírozta éveken át Farkas Flórián saját szervezete, a Lungo Drom iroda-fenntartási költségeit, pedig a civil szervezet nem tartozik az ORÖ intézményeihez. Farkas Flórián a legmagasabb politikai hatalmú roma vezető nagyon kedvelheti a székházakat, az elegáns bútorokat, a szolgálati autót, és az évi több tízmillió forintot jelentő elnöki keretét, a költségtérítéseit. Követhetetlen, hogy az elmúlt években hány ingatlant, mennyi állami támogatást és programfinanszírozást kapott az Országos Roma Önkormányzat és a Lungo Drom. Az átláthatatlan és bűncselekmény-gyanús pénzügyi gazdálkodások miatt már tucatnyi feljelentés érkezett a hatóságokhoz, és az ügyeket a Nemzeti Nyomozó Iroda, a Főügyészség és a kormányhivatal is vizsgálja. Farkas Flórián már azt követően, hogy 2011-ben megnyerte az országos nemzetiségi önkormányzati választást, és néhány nappal később...

Forrás: romnet.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Ez a zsíros hajú ,kegyelemben részesített köztörvényes az egyik " nagy kedvencem " az Orbán-kondából..Kormány ?- vagy miniszterelnöki megbízott a more ? :) :) ..és még csak most kezdik el vizsgálgatni ??? :) :) :) Csak nem beáldozzák a nemzeti oldal Flórijjjját ?
eszegfu
@human: 11:31 Nem is értem: tudunk évek óta Cserdi polgármesteréről Bogdán Lászlóról.
Miért nem neki adták a "hid a munka világába" (ha jól tudom a program nevét) pénzét?! Ő bizonyára valóban a cigányságra forditotta volna, nem ugy mint Farkas Flórián!
human
@eszegfu: Látod ezért nem adták neki a programot. De úgy általában a hatalomnak érdeke egy széles napról napra élő, közmunkafüggő, munkahelyét féltő társadalom fenntartása, mert így irányíthatóak választáskor akár közvetlen utasításra vagy akár közvetve egy populista rezsicsökkentésen keresztül.
A postán láttam ahogy becserkészett egy szegény nőt egy rezsicsökkentéshez aláírást gyűjtő ember. Legszívesebben odamentem volna és elmondtam volna, hogy amíg ő 2 ezer Ft-ot takarít majd meg havonta addig a jobb módúak 20 ezret. De látszott rajta, hogy az a 2 ezer is sokat számít neki. Ez egy csapdahelyzet.
eszegfu
@human: Sajnos igazad lehet... "kommunikációval" már mindent megoldottak, közben akárhogy is nézem egyre szarabbul élünk...Régebben sem voltam gazdag, nem éltem "nagylábon", de nem éheztem és még "luxusra" -- mondjuk 2 hetes pihenésre, nyaralásra -- is tellett, sőt volt egy kis megtakaritásom is (nem milliók!), vagyis ugy gondoltam: a középosztály alsó részében vagyok. Ma is van mit ennem, van fedél a fejem fölött, viszont nincs megtakaritásom és nem tudok évenként "kikapcsolódni". Még nem vagyok szegény, nem sorolom oda magamat, mert látom, hogy a faluban mekkora a szegénység, tehát én még mindig jobban élek. Egyik ismerősöm egy télen át 3 mázsa fát használ fel fütésre, és elviszi a szelektiven gyüjtött mü.a. palackokat fütésre (!), vagy a másik, levágtam a fagyal bokraimat és a zöld leveles ágait huzta el kiskocsin egy néni tüzelőnek. Elkeseritő...O.V. duplakeritéses, szigoruan őrzött házába még be sem lehet a kertbe nézni, mert zavarja a pihenésüket...de azért ő kijöhetne időnként megnézni az igazi szegénységet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.