A politikának kötelessége beszélni arról, ami az embereket érdekli, mert ha nem hallgatja meg őket, elveszíti kapcsolatát a realitással – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatornán péntek reggel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az embereket hosszú ideje foglalkoztatta, hogy miért kötelezik törvénnyel a trafikok besötétítését amikor a statisztikák azt mutatják, hogy nagyon megnőtt a trafikok elleni fegyveres rablás amióta egy teljesen értelmetlen törvénnyel (azok a fiatalok akik otthon szívják a dohányfüstöt, tudják mi van egy dohányboltban) kötelezték a tulajdonosokat a dohányárú eltakarására. De a kormányt sem a szakemberek, sem az emberek véleménye nem érdekelte..
m.macskosz
Az embereket ezen kívül még számtalan dolog érdekli,
de valahogy nem akarjátok meghallani!
Például: miért tömitek a saját és holdudvarotok zsebét az adófizetők által befizetett milliárdokkal, miközben a rászorulóknak, elesetteknek kiszúrjátok a szemét 28.500
forinttal. Miért mentitek meg magatokat a Questor csődje után húszszoros kártérítéssel, miközben a devizahiteleseket szarban hagytátok...a bandátok végtörlesztési lehetőségét elősegítve. Szóval, van ám kérdés rendesen a realitás és a kapcsolattartás terén! Kérdezzetek, de ne a az agyament, szájbarágós konzultációs levélben, milliárdokért!
Lakossági fórumról hallottatok már? Persze nem fizetett bértapsolókkal ám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.